نویسنده = فرامرز رستمی | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽاﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی در سنین اولیه | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.88 K) | ||
2 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﺳﻄﺢ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟهﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.65 K) | ||
3 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎمین E | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.3 K) | ||
4 | اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (743.18 K) | ||
5 | اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده با کنجاله سویا و سطح ویتامین E بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.88 K) | ||
6 | بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K) |