نویسنده = حسین عبدی بنمار
تعداد مقالات: 22

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﮔﯿﺎه ﻣﺮﺗﻌﯽ ﭘﻮآ ﺑﻮﻟﺒﻮزا ( Poa bulbosa ) در ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﻨﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻧﺌﻮر اﺳﺘﺎن اردﺑﯿﻞ
محمد جواد عشقی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ اردوان قربانی؛ جمال سیف داوانی؛ حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.84 K)

2 مقایسه دو روش آزمایشگاهی و حیوانی در برآورد الیاف موثر فیزیکی در جیره های حاوی پوسته پنبه دانه به جای علوفه یونجه خشک با اندازه ذرات مختلف
حسین عبدی بنمار؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135 K)

3 بررسی اثر جیره های سنتی مورد استفاده در استان اردبیل برمصرف خوراک و پارامترهای خونی بره های پرواری مغانی
نازنین حنیفه زاد؛ حسین عبدی بنمار؛ میرداریوش شکوری؛ بهمن نویدشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB)

4 اثر پوسته پنبه دانه و اندازه قطعات یونجه خشک بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی جیره و برخی فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین
حسین عبدی بنمار؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.07 K)

5 ترکیب شیمیایی و روند تجزیه پذیری ترکیبات دیواره سلولی غلاف نخود سبز Pisum sativa L. با استفاده از روش کیسه های نایلونی
زهرا اسلامی؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ رضا سیدشریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.97 K)

6 اثر نانو اکسید روی بر زنده مانی و پارامترهای تحرک اسپرم قوچ مغانی پس از فرآیند انجماد-یخ گشایی
جلیل حیدری؛ جمال سیف دواتی؛ حسین محب الدینی؛ رضا سید شریفی؛ حسین عبدی بنمار؛ حسین واثقی دودران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (664.03 K)

7 اثر نانو اکسید روی بریکپارچگی، پراکسیداسیون لیپیدی غشای پلاسمایی اسپرم قوچ مغانی
جلیل حیدری؛ جمال سیف دواتی؛ حسین محب الدینی؛ رضا سید شریفی؛ حسین عبدی بنمار؛ حسین واثقی دودران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.18 K)

8 تعیین ارزش غذایی قسمت های هوایی گیاه سیب زمینی به روش آزمون گاز
مهدی اصغری؛ اورنگ استقامت؛ حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.79 K)

9 تعیین ارزش غذایی برخی از علف های هرز مزارع سیب زمینی به روش آزمون گاز
حسین عبدی بنمار؛ مهدی اصغری؛ اورنگ استقامت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.75 K)

10 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی برمحلولیت ماده خشک برخی منابع پروتئینی
بیژن نویدگلبو؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فررزاد میرزائی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.65 K)

11 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی بر محلولیت ماده خشک برخی مواد خوراکی
بیژن نویدگلبو؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.83 K)

12 مقایسه فعالیت آنزیمی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی و خشک کردن انجمادی در مقایسه با مایع شکمبه تازه
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (610.37 K)

13 اثر استفاده از افزودنی های مخمر ساکرومایسس سرویسه و مونوگلیسیرید بوتیرات بر عملکرد رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
منصور کریمی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (724.49 K)

14 اثر استفاده از افزودنی های مخمر ساکرومایسس سرویسه و مونوگلیسیرید بوتیرات بر فراسنجه های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین
منصور کریمی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.93 K)

15 مقایسه دو روش آزمایشگاهی در تخمین مقاومت شکمبه ای و قابلیت هضم پس شکمبه ای یک منبع متیونین محافظت شده شکمبه ای
حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207.54 K)

16 مقایسه فراسنجه های تولید گاز علوفه ماشک و کشت مخلوط ماشک-جو
حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.94 K)

17 تأثیر سطوح مختلف کنسانتره بر عملکرد پروار بره های شیرگیری شدهی نژاد قزل تحت چرا
محمد شاهی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ بهرام فتحی آچاچلویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.15 K)

18 تأثیر سطوح مختلف کنسانتره بر فراسنجه های رشدی و رفتار چرا در بره های شیرگیری شدهی نژاد قزل تحت چرا
محمد شاهی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ جمال سیف دواتی؛ بهرام فتحی آچاچلویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.78 K)

19 اثر سطوح مختلف گاودانه در جیره آغازین بر عملکرد و مصرف خوراک بره های شیرخوار مغانی
شهروز دستوری؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.1 K)

20 اثر سطوح مختلف گاودانه در جیره آغازین بر مصرف شیر و خصوصیات رشدی بره های شیرخوار مغانی
شهروز دستوری؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی؛ جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.36 K)

21 ترکیب شیمیایی و روند تجزیهپذیری ترکیبات دیواره سلولی غلاف نخود سبز Pisum sativaL با استفاده از روش کیسه های نایلونی
زهرا اسلامی؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ رضا شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.46 K)

22 تعیین ارزش غذایی گیاه مرتعی پوآبولبوزا (Poa bulbosa) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه نتور استان اردبیل
محمدجواد عشقی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ اردوان قربانی؛ جمال سیف داواتی؛ حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.26 K)