نویسنده = وحید کردستانچی
تعداد مقالات: 4

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﺳﺒﺰ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
وحید کردستانچی؛ اکبر تقی زاده؛ علی زنبوری؛ حجت شهرزاد؛ علی مساغدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.15 K)

2 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
حجت شهزاد؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ وحید کردستانچی؛ علی مساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.03 K)

3 تعیین ارزش غذایی جلبک سبز با استفاده از روش کیسه های نایلونی
وحید کردستانچی؛ اکبر تقی زاده؛ علی زنبوری؛ حجت شهزاد؛ علی مساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.3 K)

4 تعیین ارزش غذایی دانه گلرنگ فرآوری شده با استفاده از روش تولید گاز
حجت شهزاد؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ وحید کردستانچی؛ علی مساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)