نویسنده = علی مساعدی | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
حجت شهزاد؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ وحید کردستانچی؛ علی مساعدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.03 K) | ||
2 | تعیین ارزش غذایی جلبک سبز با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
وحید کردستانچی؛ اکبر تقی زاده؛ علی زنبوری؛ حجت شهزاد؛ علی مساعدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.3 K) | ||
3 | تعیین ارزش غذایی دانه گلرنگ فرآوری شده با استفاده از روش تولید گاز | |
حجت شهزاد؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ وحید کردستانچی؛ علی مساعدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K) |