نویسنده = کمال شجاعیان | ||
تعداد مقالات: 37 | ||
1 | تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ( Phragmetes australis ) رﺷﺪ ﮐﺮده در ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﯽ ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ ( in situ ) | |
مصطفی ﯾﻮﺳﻒ اﻟﻬﯽ؛ سعید شایسته؛ ﻗﺎﺳﻢ ﺟﻠﯿﻠﻮﻧﺪ؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر؛ مرتضی اصغری پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.91 K) | ||
2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ | |
میلاد سرحدی ساردویی؛ مسلم بهروزیان؛ کمال شجاعیان؛ قاسم جلیلوند؛ محمدسالار معینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.19 K) | ||
3 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ | |
میلاد سرحدی ساردوئی؛ مسلم بهروزیان؛ کمال شجاعیان؛ قاسم جلیلوند؛ محمدسالار معینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.9 K) | ||
4 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ) | |
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ محمد صالحی دیندارلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.72 K) | ||
5 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی in situ | |
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.95 K) | ||
6 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی ( in situ ) | |
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K) | ||
7 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ). | |
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ محمد صالحی دیندار لو | ||
مشاهده مقاله | ||
8 | ﺑﺮآورد ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﯽ ﻣﺤﯿﻂ داﺋﻤﯽ و ﺗﮑﺮارﭘﺬﯾﺮی ﺑﺮای ﺻﻔﺖ اﻣﺘﯿﺎز ﺳﻠﻮل ﻫﺎی ﺳﻮﻣﺎﺗﯿﮏ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﯾﮏ ﻣﺪل روزآزﻣﻮن ﺑﺎ ﺗﺎﺑﻌﯿﺖ ﺗﺼﺎدﻓﯽ | |
عاطفه عابدینی؛ همایون فرهنگ فر؛ کمال شجاعیان؛ بهروز محمدنظری؛ حسین نعیمی پور یونسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.27 K) | ||
9 | اثر استفاده از اسیدلینولئیک کنژوگه (CLA) بر تغییرات فراسنجهه ای خونی در جوجه گوشتی | |
مجید ابراهیم پور؛ مجید سالاری؛ کمال شجاعیان؛ مهران مهری؛ فرید مسلمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.5 K) | ||
10 | بررسی روند ژنتیکی نمره سلولهای سوماتیک گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از دو مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی | |
عاطفه عابدینی؛ همایون فرهنگ فر؛ کمال شجاعیان؛ حسین نعیمی پور؛ بهروز محمد نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.17 K) | ||
11 | تخمین پارامترهای ژنتیکی نمره سلول های سوماتیک درگاوهای هلشتاین ایران با استفاده از مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی | |
عاطفه عابدینی؛ کمال شجاعیان؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ بهروز محمدنظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.43 K) | ||
12 | برآورد وراثت پذیری صفات وزن بدن بره های نژاد کردی شمال خراسان با استفاده از مدل تابعیت تصادفی | |
علی اصغر فیروزی مایوان؛ محمود وطن خواه؛ حمیدرضا میرزائی؛ کمال شجاعیان؛ قاسم جلیلوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.13 K) | ||
13 | تخمین پارامترهای ژنتیکی صفت تولید چربی شیر گاوهای نژاد هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی | |
حسن اله یارزاده زیارت؛ کمال شجاعیان؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور؛ قاسم جلیلوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.22 K) | ||
14 | بررسی چندشکلی ژن GOLA_ DRB3با استفاده از PCR_RFLPدر بز کرکی رائینی | |
محسن بهاءالدینی؛ کمال شجاعیان؛ محمد رضا محمد آبادی؛ امین باقی زاده؛ ناهید عسکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.12 K) | ||
15 | اثر پروبیوتیک بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در مراحل مختلف بلوغ | |
رحمت الله حق پرور؛ علی صالحی؛ کمال شجاعیان؛ مصطفی یوسف الهی؛ سیامک پارسایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.83 K) | ||
16 | اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش کیسه های نایلونی | |
سمیه بولاغ؛ کمال شجاعیان؛ محمد سیدی فرکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.82 K) | ||
17 | تعیین روابط خویشاوندی بین طیور نژادهای سیستان و بلوچستان با استفاده از نشانگرهای مولکولی SSR | |
فاطمه ربانی؛ زینب امیری قنات سامان؛ مسعود علی پناه؛ آدم ترکمن زهی؛ محمدرضا نصیری؛ کمال شجاعیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.81 K) | ||
18 | بررسی چند شکلی جمعیت مرغ بومی سیستان بااستفاده از نشانگرهای ریز ماهواره | |
زینب امیری قنات سامان؛ فاطمه ربانی؛ مسعود علی پناه؛ آدم ترکمن زهی؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.73 K) | ||
19 | اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش تولید گاز | |
سمیه بولاغ؛ کمال شجاعیان؛ محمد سیدی فرگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.46 K) | ||
20 | بررسی ارزش غذایی سیلاژ سرشاخه خرما منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) | |
حمید خراسانی؛ کمال شجاعیان؛ مصطفی یوسف الهی؛ مجید سالاری؛ رحمت اله حق پرور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.31 K) | ||
21 | تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز | |
منصور سراوانی؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمید هرمزی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.59 K) | ||
22 | تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
بهجت خسروی؛ کمال شجاعیان؛ زهرا فیروز کوهی مقدم؛ ابراهیم افشاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.91 K) | ||
23 | تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ) | |
بهجت خسروی؛ کمال شجاعیان؛ زهرا فیروز کوهی مقدم؛ ابراهیم افشاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.7 K) | ||
24 | اثراوره و زئولیت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلوی علوفه نی | |
نصراله بادپروا؛ الهام رخشانی؛ عیسی یعقوبی؛ کمال شجاعیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (564.58 K) | ||
25 | پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه | |
نصراله بادپروا؛ کمال شجاعیان؛ حسین سبزه کار؛ مصطفی یوسف الهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.75 K) |