نویسنده = کمال شجاعیان
تعداد مقالات: 37

1 تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ( Phragmetes australis ) رﺷﺪ ﮐﺮده در ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ آﺑﯽ ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ ( in situ )
مصطفی ﯾﻮﺳﻒ اﻟﻬﯽ؛ سعید شایسته؛ ﻗﺎﺳﻢ ﺟﻠﯿﻠﻮﻧﺪ؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر؛ مرتضی اصغری پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.91 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ
میلاد سرحدی ساردویی؛ مسلم بهروزیان؛ کمال شجاعیان؛ قاسم جلیلوند؛ محمدسالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.19 K)

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ زاﯾﻼﻧﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ
میلاد سرحدی ساردوئی؛ مسلم بهروزیان؛ کمال شجاعیان؛ قاسم جلیلوند؛ محمدسالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.9 K)

4 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.72 K)

5 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی in situ
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.95 K)

6 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی ( in situ )
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K)

7 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ).
اسماعیل کرمی هومانی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان؛ محمد صالحی دیندار لو
مشاهده مقاله

8 ﺑﺮآورد ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﯽ ﻣﺤﯿﻂ داﺋﻤﯽ و ﺗﮑﺮارﭘﺬﯾﺮی ﺑﺮای ﺻﻔﺖ اﻣﺘﯿﺎز ﺳﻠﻮل ﻫﺎی ﺳﻮﻣﺎﺗﯿﮏ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﯾﮏ ﻣﺪل روزآزﻣﻮن ﺑﺎ ﺗﺎﺑﻌﯿﺖ ﺗﺼﺎدﻓﯽ
عاطفه عابدینی؛ همایون فرهنگ فر؛ کمال شجاعیان؛ بهروز محمدنظری؛ حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.27 K)

9 اثر استفاده از اسیدلینولئیک کنژوگه (CLA) بر تغییرات فراسنجهه ای خونی در جوجه گوشتی
مجید ابراهیم پور؛ مجید سالاری؛ کمال شجاعیان؛ مهران مهری؛ فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.5 K)

10 بررسی روند ژنتیکی نمره سلولهای سوماتیک گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از دو مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی
عاطفه عابدینی؛ همایون فرهنگ فر؛ کمال شجاعیان؛ حسین نعیمی پور؛ بهروز محمد نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.17 K)

11 تخمین پارامترهای ژنتیکی نمره سلول های سوماتیک درگاوهای هلشتاین ایران با استفاده از مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی
عاطفه عابدینی؛ کمال شجاعیان؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ بهروز محمدنظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.43 K)

12 برآورد وراثت پذیری صفات وزن بدن بره های نژاد کردی شمال خراسان با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
علی اصغر فیروزی مایوان؛ محمود وطن خواه؛ حمیدرضا میرزائی؛ کمال شجاعیان؛ قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.13 K)

13 تخمین پارامترهای ژنتیکی صفت تولید چربی شیر گاوهای نژاد هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
حسن اله یارزاده زیارت؛ کمال شجاعیان؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور؛ قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.22 K)

14 بررسی چندشکلی ژن GOLA_ DRB3با استفاده از PCR_RFLPدر بز کرکی رائینی
محسن بهاءالدینی؛ کمال شجاعیان؛ محمد رضا محمد آبادی؛ امین باقی زاده؛ ناهید عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.12 K)

15 اثر پروبیوتیک بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ ذرت در مراحل مختلف بلوغ
رحمت الله حق پرور؛ علی صالحی؛ کمال شجاعیان؛ مصطفی یوسف الهی؛ سیامک پارسایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.83 K)

16 اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش کیسه های نایلونی
سمیه بولاغ؛ کمال شجاعیان؛ محمد سیدی فرکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.82 K)

17 تعیین روابط خویشاوندی بین طیور نژادهای سیستان و بلوچستان با استفاده از نشانگرهای مولکولی SSR
فاطمه ربانی؛ زینب امیری قنات سامان؛ مسعود علی پناه؛ آدم ترکمن زهی؛ محمدرضا نصیری؛ کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.81 K)

18 بررسی چند شکلی جمعیت مرغ بومی سیستان بااستفاده از نشانگرهای ریز ماهواره
زینب امیری قنات سامان؛ فاطمه ربانی؛ مسعود علی پناه؛ آدم ترکمن زهی؛ مصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.73 K)

19 اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش تولید گاز
سمیه بولاغ؛ کمال شجاعیان؛ محمد سیدی فرگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.46 K)

20 بررسی ارزش غذایی سیلاژ سرشاخه خرما منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro)
حمید خراسانی؛ کمال شجاعیان؛ مصطفی یوسف الهی؛ مجید سالاری؛ رحمت اله حق پرور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.31 K)

21 تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.59 K)

22 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
بهجت خسروی؛ کمال شجاعیان؛ زهرا فیروز کوهی مقدم؛ ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.91 K)

23 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
بهجت خسروی؛ کمال شجاعیان؛ زهرا فیروز کوهی مقدم؛ ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.7 K)

24 اثراوره و زئولیت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلوی علوفه نی
نصراله بادپروا؛ الهام رخشانی؛ عیسی یعقوبی؛ کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (564.58 K)

25 پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه
نصراله بادپروا؛ کمال شجاعیان؛ حسین سبزه کار؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.75 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه