نویسنده = کمال شجاعیان
تعداد مقالات: 37

26 اثرات سطوح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ارزش غذایی سیلوی سورگوم علوفه ای در هنگام سیلو و بعد از باز کردن سیلو با استفاده از آزمون تولید گاز
مجید سالاری؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ مجید ابارهیم پور؛ محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.56 K)

27 اثر افزودن اوره و زئولیت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای برگ خرما سیلوشده
سمیه برکستان؛ کمال شجاعیان؛ محمدرضا دهقانی؛ قاسم جلیلوند؛ نجیب الله افراسیابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.67 K)

28 اثر پرتو بیم الکترون برترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری سورگوم علوفه ای غنی شده با اوره با استفاده از روش کیسه های نایلونی
سمیه برکستان؛ کمال شجاعیان؛ محمدرضا دهقانی؛ قاسم جلیلوند؛ نجیب الله افراسیابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (499.02 K)

29 تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام منطقه جیرفت
سمیه برکستان؛ کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.41 K)

30 مطالعه تاثیر پروبیوتیک برخصوصیات شیمیایی و قابلیت هضم سیلوی ذرت
سمیه برکستان؛ کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.78 K)

31 بررسی ارزش غذایی سیلاژ برگ خرما با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro )
سمیه برکستان؛ کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.55 K)

32 خصوصیات شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ ذرت عمل آوری شده با پروبیوتیک
کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.24 K)

33 اثر سطوح مختلف کلینوپتیلولیت بر عملکرد بره های نر پرواری نژاد بلوچی
کمال شجاعیان؛ محبوبه کیخایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.49 K)

34 تأثیر پرتودهی بیم الکترون بر میزان تولید گاز آزمایشگاهی کاه ارزن
قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ حسین سبزه کار؛ علی اکبر رستمی؛ نصرالله بادپروا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.44 K)

35 تاثیر سطوح مختلف دانه گندم با زایلاناز بر خصوصیات دشتگاه گوارش بلدرچین ژاپنی
میلاد سرحدی ساردوبی؛ کمال شجاعیان؛ محمدسالار معینی؛ قاسم جلیلوند؛ مسلم بهروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.27 K)

36 تاثیر سطوح مختلف دانه گندم با زایلاناز بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
میلاد سرحدی ساردوبی؛ کمال شجاعیان؛ محمدسالار معینی؛ قاسم جلیلوند؛ مسلم بهروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.64 K)

37 تعیین ارزش غذایی علوفه نی (Phragmetes australis) رشد کرده در منابع مختلف آبی به روش کیسه های نایلونی (in situ)
مصطفی یوسف الهی؛ سعید شایسته؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر؛ مرتضی اصغری پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه