نویسنده = موسی شفیعی | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر آﻧﺰﯾﻢ زاﯾﻼﻧﺎز و ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻی وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم، ﺑﺮﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘﻪ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
وحید خرم آبادی؛ موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین نورانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.01 K) | ||
2 | اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭘﻮدر زﯾﺮه ﺳﯿﺎه و زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﻪ جیره ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رشد و ﭘﺎﺳﺦ ﺗﺴﺖ ﻓﻮق ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﯽCBH در جوجه های گوشتی | |
موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ وحید خرم آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.3 K) | ||
3 | بررسی عوامل موثر بر تعداد روزهای باز و فاصله زایش در گاوهای اصیل ( هلشتاین ) و آمیخته ( هلشتاین*بومی) استان کردستان | |
موسی شفیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (605.29 K) | ||
4 | اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی | |
وحید خرم آبادی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین نورانی؛ موسی شفیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.89 K) | ||
5 | اثر افزودن پودر زیره سیاه و زیره سبز به جیره غذایی بر عملکرد رشد و پاسخ تست فوق حساسیت پوستی (CBH) در جوجه های گوشتی | |
موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ وحید خرم آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.21 K) |