نویسنده = عبداله حسینی | ||
تعداد مقالات: 12 | ||
1 | اﺛﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ در ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻨﺪروم آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
مریم محمدامینی؛ عبداله حسینی؛ فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K) | ||
2 | اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مریم محمدامینی؛ عبداله حسینی؛ فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.35 K) | ||
3 | ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﻐﺬی ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺰارع ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ اﺳﺘﺎن ﮔﯿﻼن ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮی ﭼﻨﺪ شاخصه | |
حسین ذاکر استقامتی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.67 K) | ||
4 | استفاده از مدل های تصمیم گیری چندشاخصه SAWو TOPSISدر تعیین بهترین سطح کنجاله کلزا در مرغ های مادر گوشتی | |
اردشیر شیخ احمدی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه؛ عبداله حسینی؛ جواد حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.13 K) | ||
5 | استفاده از تصمیم گیری چند شاخصه در انتخاب سن و سطح مناسب محدودیت غذایی در جوجه های گوشتی | |
عبداله حسینی؛ مازیار محیطی اصلی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ فرید شریعتمداری؛ جواد حسینی؛ هادی حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.35 K) | ||
6 | اثرات آنزیم، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی | |
محمد فاضلی نسب؛ فرید شریعتمداری؛ عبداله حسینی؛ مازیار محیطی اصلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.26 K) | ||
7 | اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست) | |
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.27 K) | ||
8 | تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس | |
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.02 K) | ||
9 | اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده | |
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (528.36 K) | ||
10 | تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم | |
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.52 K) | ||
11 | بررسی اثر سطوح مختلف لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بر عملکرد بوقلمون های نر گوشتی در دوره آغازین | |
افشین حیدری نیا؛ محمدحسین شهیر؛ حمیدرضا طاهری؛ عبداله حسینی؛ محمدحسین نعمتی؛ رضا رحیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.21 K) | ||
12 | بررسی عوامل مغذی موثر بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استانن گیلان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چند شاخصه | |
حسین ذاکر استقامتی؛ عبداله حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.7 K) |