نویسنده = حسن علی عربی
تعداد مقالات: 39

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺗﺎزه و ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه دو رﻗﻢ ﺗﺎجﺧﺮوس و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪای ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎﻟﺺ ﮐﺮﻧﻞ ( CNCPS )
حمید ربانی؛ سید احمد میرهادی؛ حسن علی عربی؛ حسن فضائلی؛ ﺣﻤﯿﺪ رﺿﺎ ﻣﺤﺠﻮﺑﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.24 K)

2 ﺑﺮآورد ﻣﺆﻟﻔﻪﻫﺎی وارﯾﺎﻧﺲ ﻣﺠﻤﻮع وزن ﺑﺮهﻫﺎی از ﺷﯿﺮﮔﯿﺮی ﺷﺪه در ﻫﺮ زاﯾﺶ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده ازﻣﺪلﻫای رﮔﺮﺳﯿﻮن ﺗﺼﺎدﻓﯽ ﺑﯽاﺳﭙﻼﯾﻦ
ملیحه امیرآبادی فراهانی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.28 K)

3 ﺑﺮآورد ﻣﺆﻟﻔﻪﻫﺎی وارﯾﺎﻧﺲ ﻣﺠﻤﻮع وزن ﺑﺮهﻫﺎی از ﺷﯿﺮﮔﯿﺮی ﺷﺪه در ﻫﺮ زاﯾﺶ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻣﻬﺮﺑﺎن ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده ازﻣﺪلهای رﮔﺮﺳﯿﻮن ﺗﺼﺎدﻓﯽ ﺑﯽاﺳﭙﻼﯾﻦ
ملیحه امیر آبادی فراهانی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.64 K)

4 تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی
الهه واحدی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.06 K)

5 اثر شرایط ذخیره سازی و سن مرغان بر وزن و ماده خشک تخم مرغ
علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.83 K)

6 ارتباط معیارهای کیفیت تخم مرغ با سن مرغ، دما و مدت ذخیره سازی
علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.73 K)

7 اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سلمان افشار؛ علی اصغر ساکی؛ خلیل زابلی؛ پویا زمانی؛ سید علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

8 اثر سطح مواد مغذی در دوره های آغازین و پایانی پرورش بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش در جوجه گوشتی
سید علی حسینی سیر؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (997.21 K)

9 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

10 اثر دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم بر ویسکوزیته روده باریک، رطوبت، اسید اوریک بستر و عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره رنجبری؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

11 مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
طاهره رنجی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ محمد ربانی؛ فریدون افلاکی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ معصومه عباسی نژاد؛ نرگس آشوری؛ لاله دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

12 گوارش پذیری علف باغی، کاه گندم و کاه گندم غنی شده با اوره
خلیل زابلی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی حسینی سیر؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

13 اثر تنش حرارتی و نوع جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی جیره (گوسفند مهربان)
محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ علی اصغر ساکی؛ علی اکبر سبز پرور؛ محمد تقی اخضر؛ سید علی حسینی سیر؛ نمت ا... کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

14 اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر غلظت اوره و گلوکز خون گوسفند نژاد مهربان
محمد مهدی طباطبایی؛ شهرام نجفی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ زهرا زمانی؛ محمد حسین رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

15 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سید علی حسینی سیر؛ حسن فضایلی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن حجت؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

16 مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی
معصومه عباسی نژاد؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن علی عربی؛ طاهره رنجبری؛ سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

17 اثر روی کلیت شده بر رشد و مصرف ویتامین A در گوساله ها
حسن علی عربی؛ آرونا چابرا؛ فردین هژبری؛ خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (943.29 K)

18 ارزش غذایی ضایعات کیک و کلوچه در تغذیه گوسفند مهربان
منوچهر کاظمی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ محمد تقی اخضر؛ حسن علی عربی؛ خلیل زابلی؛ سید علی حسینی سیر؛ علی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.79 K)

19 مطالعه ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند
سعید کاویان؛ محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

20 اثر سطوح مختلف جو با و بدون استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین به روش in-vitro و عملکرد جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ حسن علی عربی؛ لاله دشتی؛ معصومه عباسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.95 K)

21 اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ
بهروز نجف نژاد؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن علی عربی؛ امیر رضا صفائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

22 اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان مهربان به روش اندازه گیری مشتقات پورین
شهرام نجفی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ زهرا مانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (956.31 K)

23 بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه در مراحل مختلف رشد در چین دوم شهرستان ساوه
بابک یزدی؛ احمد احمدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ سعید کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

24 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم یونجه مزرعه دانشگاه آزاد ساوه در چین اول و دوم در شروع گلدهی
بابک یزدی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (963.81 K)

25 اثر برنامه های غذایی مختلف در دوره های آغازین و رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی کاب و آربوگرزپلاس
مهدی مومنی؛ علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت؛ محمدمهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ عابد رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه