نویسنده = مظاهر هاشمی | ||
تعداد مقالات: 9 | ||
1 | اثر اﮐﺴﯿﺪ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ و ﺑﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﺳﺪﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺗﻮان ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﻌﺪاد ﭘﺮوﺗﻮزوآﻫﺎی ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری لری بختیاری | |
مظاهر هاشمی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ سیمین حسین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.42 K) | ||
2 | اثر اﮐﺴﯿﺪ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ و ﺑﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﺳﺪﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺳﻄﺢ ﻣﻘﻄﻊ ﻣﺎﻫﯿﭽﻪ راﺳﺘﻪ و وزن اﺟﺰای ﻏﯿﺮ ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری لری بختیاری | |
مظاهر هاشمی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ سیمین حسین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.5 K) | ||
3 | اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره برمیانگین وزن قطعات راسته بره های پرواری لری بختیاری | |
مظاهر هاشمی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ سیمین حسین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) | ||
4 | اثر بی کربنات سدیم و اکسید منیزیم برچربی لاشه و میانگین وزن و درصد نیم دنبه بره های پرواری لری بختیاری | |
مظاهر هاشمی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ سیمین حسین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) | ||
5 | تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی گیاه مورینگا (Moringa oleifera) | |
آرش آذرفر؛ زهرا امینی فرد؛ ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.41 K) | ||
6 | بررسی ترکیبات شیمیایی دانه کاملینای خام و فرآوری شده در تغذیه نشخوارکنندگان | |
آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (555.41 K) | ||
7 | اثر روش های مختلف فرآوری دانه کاملینا بر عامل تفکیک و تولید توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی | |
آرش آذرفر؛ مظاهر هاشمی؛ ایوب عزیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (560.64 K) | ||
8 | اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره بر توان تولید و تعداد پروتوزوآهای مایع شکمبه در بره های پرواری لری بختیاری | |
مظاهر هاشمی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ سیمین حسین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.12 K) | ||
9 | اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره بر سطح مقطع ماهیچه راسته و وزن اجزای غیرلاشه بره های پرواری لری بختیاری | |
مظاهر هاشمی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ سیمین حسین زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.01 K) |