نویسنده = علی اکبر خادم
تعداد مقالات: 33

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺟﻮ ﺑﺎ ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺳﺎزی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
امیر محمد پیرزاده نائینی؛ علی اکبر خادم؛ محمد رضاییان؛ احمد افضل زاده
مشاهده مقاله

2 تاﺛﯿﺮ ﺗﺰرﯾﻖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮐﻢﻣﺼﺮف در اﻧﺘﻬﺎی آﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻮان زﻧﺪهﻣﺎﻧﯽ ﺑﺮه زﻧﺪه
مختار ملاکی؛ محمد علی نوروزیان؛ علی اکبر خادم؛ مراد محمودی بردزردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.31 K)

3 اثر ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺷﮑﻤﺒﻪای در ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری
اسماعیل کیخسروی؛ علی اکبر خادم؛ حسین غلامی؛ علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.51 K)

4 اﺳﺘﻔﺎده از ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﺎذب ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺴﺎب ذرت ﺳﯿﻠﻮﺷﺪه ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت
سمیه معینی زاده؛ علی اسدی الموتی؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.11 K)

5 تاثیر منابع مختلف روی برقابلیت هضم ماده خشک،پروتئین خام، دیواره سلولی و چربی خام بره زندی
مختار ملاکی؛ محمدعلی نوروزیان؛ علی اکبر خادم؛ مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.56 K)

6 تاثیر منابع مختلف مکمل روی برعملکرد و غلظت روی و مس در خون بره زندی
مختار ملاکی؛ محمدعلی نوروزیان؛ علی اکبر خادم؛ علی چیگینی پیرمردوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

7 بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری زندی
محسن آبسالان؛ احمد افضل زاده؛ علی اکبر خادم؛ داوود شریفی؛ داود قندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.05 K)

8 بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک در گاوهای شیری
هادی قربانی فارمد؛ احمد افضل زاده؛ محسن دانش مسگران؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.99 K)

9 بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری
احمد افضل زاده؛ هادی قربانی فارمد؛ محسن دانش مسگران؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.88 K)

10 بررسی اثر سطح ثابت کربوهیدرات های غیر فیبری با سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر فراسنجه های پلاسما و تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیری هلشتاین
حسن رفیعی؛ احمد افضل زاده؛ علی اسدی؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.51 K)

11 اثر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر متابولیسم نیتروژن در گاوهای شیری و آلودگی محیط
حسن رفیعی؛ احمد افضل زاده؛ علی اسدی؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.66 K)

12 بررسی اثر سطح ثابت کربوهیدرات های غیر فیبری با سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه بر مصرف اختیاری، قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه در گاوهای شیری
حسن رفیعی؛ احمد افضل زاده؛ علی اسدی؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.92 K)

13 بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری شال
محسن آبسالان؛ احمد افضل زاده؛ علی اکبر خادم؛ داوود شریفی؛ داود قندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.18 K)

14 تأثیراستفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر خصوصیات مورفولوژیکی روده و ویسکوزیته دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
داود شریفی؛ گلستان گلستانی؛ اکبر یعقوبفر؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.44 K)

15 اثر رومکس اس سی بر تخمیر شکمبه ای، گلوکز و اوره خون گاو های شیرده پر تولید هلشتاین
احمد افضل زاده؛ رضا خدابخشی؛ محمد رضائیان؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.61 K)

16 تعیین ارزش غذایی تفاله گل محمدی با استفاده از روش تولید گاز و سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل (CNCPS)
بهزاد خرمی؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.16 K)

17 تعیین قابلیت هضم و تجذیه پذیری تفاله گل محمدی با روش های In vivo و In situ
بهزاد خرمی؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (240.41 K)

18 تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر مرفولوژی پرزهای روده باریک بره های پرواری نژاد زندی و شال
محسن آبسالان؛ احمد افضل زاده؛ داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236 K)

19 اثر سیلو و علوفه خشک یونجه بر رفتار مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه و تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
مجید شریفی؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.93 K)

20 اثر سطوح مختلف تغذیه بر فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک برخی مواد علوفه ای و کنسانتره ای مورد استفاده در تغذیه دام
احمد افضل زاده؛ محسن پور عابدین؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.89 K)

21 بررسی تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر متابولیت های خون بره های پرواری نژاد زندی و شال
محسن آبسالان؛ احمد افضل زاده؛ داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (216.49 K)

22 اثر سطوح مختلف تغذیه بر فاز تأخیر، ضریب انباشتگی، پتانسیل عبور و پتانسیل تجزیه برخی مواد علوفه ای مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان
احمد افضل زاده؛ محسن پورعابدین؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.53 K)

23 اثر زئولیت و مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به سم آفلاتوکسین
محسن براتی؛ علی اکبر خادم؛ محسن برجی؛ داود شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.28 K)

24 مطالعه مقایسه ای استفاده از 4گیاه دارویی دارای خاصیت ضد میکروبی در تغذیه جوجه های گوشتی
سعیده حسنی خورسندی؛ داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.99 K)

25 تاثیر سدیم بنتونیت بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و متابولیت های خون بره های نر پرواری
مصطفی صوفی زاده؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.05 K)