نویسنده = زهرا دارابی | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و اﺳﺎﻧﺲ زردﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی | |
زهرا دارابی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ رامین حبیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.41 K) | ||
2 | اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر رﯾﺸﻪ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﻟﯿﭙﯿﺪ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨش ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
امین علی حسین طایفه؛ رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ زهرا دارابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.03 K) | ||
3 | اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی | |
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ زهرا دارابی؛ سارا شیریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.79 K) | ||
4 | اثرات سطوح مختلف پودر ریشه زنجبیل بر وضعیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی | |
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ زهرا دارابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.54 K) | ||
5 | اثرات اسنس زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاش در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی | |
رامین حبیبی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ زهرا دارابی؛ سارا شیریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K) | ||
6 | اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی | |
زهرا دارابی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ سارا شیریان؛ رامین حبیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.4 K) |