نویسنده = محمود شیوازاد | ||
تعداد مقالات: 69 | ||
51 | تأثیر تغییر میزان انرژی و سایر مواد مغذی جیره بر روی صفات تولیدی در مرغ های تخم گذار تجاری تحت تنش گرمایی | |
مهدی بی نظیر؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.07 K) | ||
52 | مقایسه بازده تولید مرغ های تخمگذار با استفاده از متیونین گیاهی نسبت به متیونین سنتتیک | |
مهدی بی نظیر؛ محمود شیوازاد؛ آرش علیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (538.29 K) | ||
53 | اثرات ویناس تخمیری بر اجزای لاشه جوجه های گوشتی | |
سجاد صیادی؛ محمود شیوازاد؛ ابوالفضل زالی؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.62 K) | ||
54 | تأثیر استفاده از مکمل ال- کارنیتین در جیره های حاوی سطوح پایین پروتئین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
الهام دارسی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ نبونید نمرود | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.39 K) | ||
55 | بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا با روش جیره نویسی قابلیت هضم آمینو اسید بر عملکرد رشد و اجزاء لاشه جوجه های گوشتی | |
صادق کریم زاده؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.85 K) | ||
56 | تأثیر آنزیم های تجاری سافیزایم و روابیو اکسل در جیره های بر پایه گندم/جو بر عملکرد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
حسن شیرزادی؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ عبدالله اکبریان؛ صابر محمد مقصودی؛ محمد حقیقت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.6 K) | ||
57 | تأثیر آنزیم های تجارتی روابیو اکسل و سافیزایم بر نسبت آب به غذای مصرفی و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم | |
حسن شیرزادی؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ عبدالله اکبریان؛ علی گلدانساز؛ نعمت هدایت ایوریق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (215.12 K) | ||
58 | ولید ترکیبات متفاوت نانو منگنز: بررسی اثر این ترکیبات بر عملکرد، ویژگی های استخوان و زیست فراهمی این عنصر در جوجه های گوشتی | |
لیلا لطفی؛ مجتبی زاغری؛ سعید زین الدینی؛ داریوش داوودی؛ محمود شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.8 K) | ||
59 | اثرات ویناس تخمیری بر میکروارگانیسم های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
سجاد صیادی؛ محمود شیوازاد؛ ابوالفضل زالی؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (336.69 K) | ||
60 | تاثیر سطوح متفاوت فسفر قابل دسترس بر عملکرد بلدرچین های مولد ژاپنی | |
وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K) | ||
61 | تعیین نیاز کلسیمی بلدرچین های مولد ژاپنی | |
وحید جوکار؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.95 K) | ||
62 | ارزیابی تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر فراسنجه های خونی بلدرچین های ژاپنی | |
ندا شیخ؛ مولا محمدی ارخلو؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ آرمین توحیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.72 K) | ||
63 | ارزیابی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره و جنسیت بر خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی | |
ندا شیخ؛ مولا محمدی ارخلو؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ آرمین توحیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.58 K) | ||
64 | تاثیر افزایش دفعات خوراک دهی بر عملکرد تولیدی مرغ های مادر گوشتی | |
رضا طاهرخانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.83 K) | ||
65 | تعیین زیست فراهمی متیونین گیاهی بر اساس عملکرد جوجه های گوشتی | |
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروح؛ مجید العیاری شهر اسب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K) | ||
66 | تعیین زیست فراهمی متیونین گیاهی براساس پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید العیاری شهراسب؛ محمد مهدی نبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.17 K) | ||
67 | اثر سطوح پروتئین و لیزین جیره بر صفات کیفی تخم مرغ در جیره مرغهای تخم گذار تجاری | |
فروغ آشتیانی؛ محمدحسین شهیر؛ محمود شیوازاد؛ غلامرضا پیکانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K) | ||
68 | اثرات افزودن سطوح افزایشی جلبک کلرلا بر عملکرد و غلظت فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی | |
مروارید رضوانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ سعید خلجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.09 K) | ||
69 | تاثیر سطوح اسیدآمینه تریپتوفان بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی | |
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقانی سانیج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.65 K) |