نویسنده = ناصر موسوی
تعداد مقالات: 21

1 تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح اﺳﯿﺪآﻣﯿﻨﻪ ﺗﺮﯾﭙﺘﻮﻓﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقاتی سانیچ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.92 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﭘﻮدر ﻃﺤﺎل(Spleen meal)ﺑﺮای ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃیور
مسعود پهلوان زاده؛ ناصر موسوی؛ محسن نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.28 K)

3 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﻨﺼﺮ روی ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻮﻣﻮرال و ﺳﻠﻮﻟﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
امین علی حسین طایفه؛ ناصر موسوی؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ مازیار محیطی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.39 K)

4 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﺳﯿﺮ ﺑﺎ ﺗﻨﺎوب های زﻣﺎﻧﯽ ﻣﺘﻔﺎوت ﺑﺮ ﮐﻠﺴﺘﺮول زرده، ﺑﺎر ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
پیمان توسلی؛ فرهاد فرودی؛ ناصر موسوی؛ الناز صفی یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

5 اﺛﺮ ﺗﺮﯾﭙﺘﻮﻓﺎن ﺳﻨﺘﺘﯿﮏ ﺑﺮ اﯾﻤﻨﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻮﻧﻮﻟﻮژی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
محمدعلی چراغی آفارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

6 بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش انرژی قابل متابولیسم پودر لارو قورباغه (Rana Ridibundus) برای تغذیه طیور
مهدی بکشلو؛ سیامک یوسفی؛ ناصر موسوی؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.53 K)

7 تأثیر تغذیه پریبیوتیک بایوموس (BioMos) بر مورفولوژی روده کوچک و جمعیت میکروبی سکوم در جوجه های گوشتی
مریم رخشان؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.38 K)

8 اثرات تزریق آمینواسیدها، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم مرغ های جوجه کشی بر ریخت شناسی روده و عملکرد جوجه های گوشتی
ناصر موسوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.79 K)

9 اثرات کاهش پروتئین جیره با نسبت های ثابت اسیدهای آمینه گوگرد دار و ترئونین به لیزین قابل هضم بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار
ناصر موسوی؛ عبدالله قاسمی جیردهی؛ فرهاد فرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.67 K)

10 بررسی اثرات استفاده از امولسیفیه کننده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی و میزان قابلیت هضم چربی در آنها
حامد محمدی؛ ناصر موسوی؛ فرهاد فرودی؛ مسعود مستشاری؛ پرویز نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.94 K)

11 بررسی وضعیت مصرف سوخت در مرغداری های گوشتی شهرستان سمنان
ابوالحسن احمدی؛ ناصر موسوی؛ سیامک مشایخی؛ مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.07 K)

12 بررسی اثرات داکت و دمپر هواکش بر ظرفیت تخلیه هواکش آشیانه پرورش مرغ مادر گوشتی
ناصر موسوی؛ مجتبی زاغری؛ شیرین هنربخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.98 K)

13 استفاده از مولتی آنزیم در جیره های حاوی سطوح متفاوت کنجاله کلزا در تغذیه جوجه های گوشتی
ناصر موسوی؛ مهدی نادعلیان؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ محسن نوری؛ فرهاد فرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (593.35 K)

14 آیا یدک کردن آرژنین از طریق افزودن گوانیدینواستیک اسید به جیره مرغ های مادر گوشتی امکان پذیر است؟
لیدا اسمعیلی نیا؛ مجتبی زاغری؛ ناصر موسوی؛ شیرین هنربخش؛ لیلا لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.12 K)

15 مقایسه اثر چهار الگوی آمینواسید ایده آل بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه گوشتی کاب 500
امیررضا حبیبی؛ فرهاد فرودی؛ علی افسر؛ ناصر موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.83 K)

16 مقایسه اثر الگوهای گوناگون آمینواسید ایده آل بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه گوشتی راس 308
امیررضا حبیبی؛ فرهاد فرودی؛ علی افسر؛ ناصر موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.4 K)

17 اثرات شکل خوراک و افزودن پروبیوتیک و آنزیم به جیره های بر پایه تریتیکاله، بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
مجید حسینی؛ ناصر موسوی؛ عبدالله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (719.31 K)

18 اثر دیواره سلولی مخمر، آلومینوسیلیکات و پروبیوتیک های بومی لاکتوباسیلوس سویه های TD4، TD3، TD10، TD15و باسیلوس سوبتیلیس سویه ی JQ618 در جیره های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محسن براتی؛ ناصر موسوی؛ محمد چمنی؛ ملیحه مروت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (696.38 K)

19 اثر سطوح و منابع مختلف عنر روی بر پاسخ ایمنی هومورال و سلولی جوجه های گوشتی
امین علی حسین طایفه؛ ناصر موسوی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ مازیار محیطی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.22 K)

20 تاثیر سطوح اسیدآمینه تریپتوفان بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.65 K)

21 بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش انرژی قابل متابولیسم پودر طحال (Spleen meal) برای تغذیه طیور
مسعود پهلوان زاده؛ ناصر موسوی؛ محسن نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.66 K)