نویسنده = نجفقلی دبیری | ||
تعداد مقالات: 25 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح اﺳﯿﺪآﻣﯿﻨﻪ ﺗﺮﯾﭙﺘﻮﻓﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقاتی سانیچ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.92 K) | ||
2 | تأثیر استفاده ازمکمل آنزیمی تجزیه کننده پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در جیره های حاوی کنجاله کلزا بر روی عملکرد جوجه های گوشتی | |
امید احمدآلی؛ موسی اسلامی؛ نجفقلی دبیری؛ جمال فیاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.95 K) | ||
3 | ارزیابی ویژگی ها رشد گوسفند لری در مناطق سرد نمیه خشک و نیمه گرم و خشک استان لرستان | |
ابراهیم جعفری؛ محمدتقی بیگی نصیری؛ نجفقلی دبیری؛ هدایت اله روشنفکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.1 K) | ||
4 | بررسی قابلیت های ژنتیکی تولید شیر گاو نژاد هلشتاین در شهرستان ساری | |
محمدتقی بیگی نصیری؛ محبوبه رستمی انکاسی؛ نجفقلی دبیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.76 K) | ||
5 | تأثیر چند افزودنی غذایی محرک رشد بر مقادیر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی نژاد راس | |
امین عشایری زاده؛ نجفقلی دبیری؛ خلیل میرزاده؛ محمدرضا قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.4 K) | ||
6 | بررسی تأثیر تغذیه با سطوح مختلف پیت هیدرولیز شده با بخارآب روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری عربی | |
انسیه هاشمی پور؛ نجفقلی دبیری؛ مجید صباغ زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.94 K) | ||
7 | تأثیر افزودن آویلامایسین، روکسارسون و فورمایسین گلد به جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
امید عشایری زاده؛ بهروز دستار؛ امین عشایری زاده؛ نجفقلی دبیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.34 K) | ||
8 | اثرات افزودنی های غذایی آنتی بیوتیکی (فلاومایسین) و غیرآنتی بیوتیکی (پریمالاک و بیولکس-MB) روی خصوصیات لاشه، اندازه اندام های درونی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی | |
امین عشایری زاده؛ نجفقلی دبیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.05 K) | ||
9 | مقایسه اثر آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پربیوتیک بر پاسخ رشد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در سن 42 روزگی | |
امین عشایری زاده؛ نجفقلی دبیری؛ خلیل میرزاده؛ امید عشایری زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.79 K) | ||
10 | مقایسه اثر چند افزودنی غذایی آنتی بیوتیک و غیرآنتی بیوتیک بر پاسخ رشد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی | |
نجفقلی دبیری؛ امین عشایری زاده؛ کریم کریمی؛ امید عشایری زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (215.6 K) | ||
11 | تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد و صفات مربوط به تخم مرغ در مرغان تخمگذار بومی | |
عباس پورشب؛ نجفقلی دبیری؛ محمد رضا فتح آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB) | ||
12 | مقایسه قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین کاه نخود با کاه گندم به روش in vivo | |
امید خراسانی؛ نجفقلی دبیری؛ موسی اسلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (922.68 K) | ||
13 | تعیین ترکیبات شیمیایی علف نی خوزستان | |
نجفقلی دبیری؛ علی نیکخواه نوری؛ محمد فرهادی؛ حمید هویزه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
14 | تاثیر جیره های پلت شده و آردی به همراه سطوح مختلف آنزیم بیوزایم در عملکرد جوجه های گوشتی | |
طاهره شفیعی سروستانی؛ نجفقلی دبیری؛ محمد جواد آگاه؛ حسین نوراللهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
15 | تاثیر آنزیم فیتاز در جیره های حاوی کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
محمدرضا قربانی؛ جمال فیاضی؛ نجفقلی دبیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.81 K) | ||
16 | تاثیر یونوفرهای موننزین و لازالوسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری نژاد عربی | |
خدیجه حیدری دستنائی؛ نجفقلی دبیری؛ جمال فیاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.4 K) | ||
17 | مقایسه تاثیر مصرف دائم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتور های خونی مرغ های تخمگذار تجاری | |
فاطمه عالمی؛ نجفقلی دبیری؛ محمود شیوازاد؛ علی مهدوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
18 | تاثیر آنزیم آویزایم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
محمدرضا فتح آبادی؛ نجفقلی دبیری؛ منصور میاحی؛ عبدالرضا حیدری بوشهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
19 | تاثیر کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
منصور میاحی؛ نجفقلی دبیری؛ روح االله یوسفوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.13 K) | ||
20 | بررسی تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر عملکرد بره های پرواری نژاد عربی | |
هاجر شریعتی شیری؛ موسی اسلامی؛ نجفقلی دبیری؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ انسیه هاشمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.64 K) | ||
21 | تعیین قابلیت هضم و مجموع مواد مغذی قابل هضم جیره های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا در بره عربی | |
هاجر شریعتی شیری؛ موسی اسلامی؛ نجفقلی دبیری؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.27 K) | ||
22 | ارائه یک مدل زیست – اقتصادی برای پرورش گاومیش به کمک شبیه سازی رایانه ای | |
مریم کمایی؛ جمال فیاضی؛ عبدالاحد شادپرور؛ مرتضی ممویی؛ نجفقلی دبیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.14 K) | ||
23 | اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره و سن بر صفات عملکردی شتر یک کوهانه | |
ابوالفضل عباسی؛ مجتبی زاهدی فر؛ نجفقلی دبیری؛ ناصر تیمور نژاد؛ پولاد پورآزاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.95 K) | ||
24 | تعیین و مقایسه ترکیبات شیمیایی کاه لاین های مختلف امید بخش جو بدون پوشینه | |
پولاد پورآزاد؛ مجتبی زاهدی فر؛ نجفقلی دبیری؛ حسین نوروزیان؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمورنژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.01 K) | ||
25 | تاثیر سطوح اسیدآمینه تریپتوفان بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی | |
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقانی سانیج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.65 K) |