نویسنده = نجفقلی دبیری
تعداد مقالات: 25

1 تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح اﺳﯿﺪآﻣﯿﻨﻪ ﺗﺮﯾﭙﺘﻮﻓﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقاتی سانیچ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.92 K)

2 تأثیر استفاده ازمکمل آنزیمی تجزیه کننده پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در جیره های حاوی کنجاله کلزا بر روی عملکرد جوجه های گوشتی
امید احمدآلی؛ موسی اسلامی؛ نجفقلی دبیری؛ جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.95 K)

3 ارزیابی ویژگی ها رشد گوسفند لری در مناطق سرد نمیه خشک و نیمه گرم و خشک استان لرستان
ابراهیم جعفری؛ محمدتقی بیگی نصیری؛ نجفقلی دبیری؛ هدایت اله روشنفکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.1 K)

4 بررسی قابلیت های ژنتیکی تولید شیر گاو نژاد هلشتاین در شهرستان ساری
محمدتقی بیگی نصیری؛ محبوبه رستمی انکاسی؛ نجفقلی دبیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.76 K)

5 تأثیر چند افزودنی غذایی محرک رشد بر مقادیر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی نژاد راس
امین عشایری زاده؛ نجفقلی دبیری؛ خلیل میرزاده؛ محمدرضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.4 K)

6 بررسی تأثیر تغذیه با سطوح مختلف پیت هیدرولیز شده با بخارآب روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری عربی
انسیه هاشمی پور؛ نجفقلی دبیری؛ مجید صباغ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.94 K)

7 تأثیر افزودن آویلامایسین، روکسارسون و فورمایسین گلد به جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
امید عشایری زاده؛ بهروز دستار؛ امین عشایری زاده؛ نجفقلی دبیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.34 K)

8 اثرات افزودنی های غذایی آنتی بیوتیکی (فلاومایسین) و غیرآنتی بیوتیکی (پریمالاک و بیولکس-MB) روی خصوصیات لاشه، اندازه اندام های درونی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
امین عشایری زاده؛ نجفقلی دبیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.05 K)

9 مقایسه اثر آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پربیوتیک بر پاسخ رشد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در سن 42 روزگی
امین عشایری زاده؛ نجفقلی دبیری؛ خلیل میرزاده؛ امید عشایری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.79 K)

10 مقایسه اثر چند افزودنی غذایی آنتی بیوتیک و غیرآنتی بیوتیک بر پاسخ رشد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
نجفقلی دبیری؛ امین عشایری زاده؛ کریم کریمی؛ امید عشایری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (215.6 K)

11 تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد و صفات مربوط به تخم مرغ در مرغان تخمگذار بومی
عباس پورشب؛ نجفقلی دبیری؛ محمد رضا فتح آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

12 مقایسه قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین کاه نخود با کاه گندم به روش in vivo
امید خراسانی؛ نجفقلی دبیری؛ موسی اسلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (922.68 K)

13 تعیین ترکیبات شیمیایی علف نی خوزستان
نجفقلی دبیری؛ علی نیکخواه نوری؛ محمد فرهادی؛ حمید هویزه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

14 تاثیر جیره های پلت شده و آردی به همراه سطوح مختلف آنزیم بیوزایم در عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره شفیعی سروستانی؛ نجفقلی دبیری؛ محمد جواد آگاه؛ حسین نوراللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

15 تاثیر آنزیم فیتاز در جیره های حاوی کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی؛ جمال فیاضی؛ نجفقلی دبیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.81 K)

16 تاثیر یونوفرهای موننزین و لازالوسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری نژاد عربی
خدیجه حیدری دستنائی؛ نجفقلی دبیری؛ جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.4 K)

17 مقایسه تاثیر مصرف دائم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتور های خونی مرغ های تخمگذار تجاری
فاطمه عالمی؛ نجفقلی دبیری؛ محمود شیوازاد؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

18 تاثیر آنزیم آویزایم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمدرضا فتح آبادی؛ نجفقلی دبیری؛ منصور میاحی؛ عبدالرضا حیدری بوشهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

19 تاثیر کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی؛ نجفقلی دبیری؛ روح االله یوسفوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.13 K)

20 بررسی تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر عملکرد بره های پرواری نژاد عربی
هاجر شریعتی شیری؛ موسی اسلامی؛ نجفقلی دبیری؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ انسیه هاشمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.64 K)

21 تعیین قابلیت هضم و مجموع مواد مغذی قابل هضم جیره های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا در بره عربی
هاجر شریعتی شیری؛ موسی اسلامی؛ نجفقلی دبیری؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.27 K)

22 ارائه یک مدل زیست – اقتصادی برای پرورش گاومیش به کمک شبیه سازی رایانه ای
مریم کمایی؛ جمال فیاضی؛ عبدالاحد شادپرور؛ مرتضی ممویی؛ نجفقلی دبیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.14 K)

23 اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره و سن بر صفات عملکردی شتر یک کوهانه
ابوالفضل عباسی؛ مجتبی زاهدی فر؛ نجفقلی دبیری؛ ناصر تیمور نژاد؛ پولاد پورآزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.95 K)

24 تعیین و مقایسه ترکیبات شیمیایی کاه لاین های مختلف امید بخش جو بدون پوشینه
پولاد پورآزاد؛ مجتبی زاهدی فر؛ نجفقلی دبیری؛ حسین نوروزیان؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمورنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.01 K)

25 تاثیر سطوح اسیدآمینه تریپتوفان بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.65 K)