نویسنده = نادر پاپی
تعداد مقالات: 12

1 اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻮد ﻣﺮﻏﯽ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﭘﺮواری ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﻐﺎﻧﯽ
نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ قاسم مقصودی نژاد؛ احمد اکبری کله سر؛ فریدون امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.25 K)

2 اثر استفاده از خیساب ذرت (CSL) بر عملکرد بره های نر پرواری
نادر پاپی؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ حسین بلوچ قرایی؛ احمد اکبری کله سر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.51 K)

3 اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
نادر پاپی؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ حسن فضائلی؛ مرتضی چاجی؛ آزاده گراوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.24 K)

4 اثر کود مرغی فرآوری شده در جیره بر قابلیت هضم و پارامترهای خون بره های نر مغانی
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ آزاده گراوند؛ آرمان فتاحی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.16 K)

5 ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی؛ علی مهدوی؛ نادر پاپی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.11 K)

6 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.38 K)

7 فرآوری بیولوژیکی پسماندهای کشاورزی
زهرا عبادی؛ نادر پاپی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.13 K)

8 اثر سطوح خیساب ذرت برفعالیت آنزیمی شکمبه بره های نر پرواری
نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

9 بررسی اثرات سطوح مختلف کنسانتره بر عملکرد پروار بره های نر شال
نادر پاپی؛ حمید امانلو؛ مصطفی معماریان؛ ابوالحسن صادقی پناه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.43 K)

10 بررسی تغییرات برخی از هورمون ها و متابولیت های خونی در تعدادی از توده های مرغ بومی
هدی جواهری بارفروشی؛ اکبر یعقوبفر؛ محمدرضا عبادی؛ نادر پاپی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.26 K)

11 اثر شکل فیزیکی جیره بر عملکرد پروار بره های نر
نادر پاپی؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسن فضائلی؛ محمد بابایی؛ احمد اکبری کله سر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.42 K)

12 استفاده از کود مرغی عمل آوری شده در جیره پرواری بره های مغانی
نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ قاسم مقصودی نژاد؛ احمد اکبری کله سر؛ فریدون امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.38 K)