نویسنده = علی مهدوی
تعداد مقالات: 26

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻋﺼﺎره ﻣﺘﺎﻧﻮﻟﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﺑﺎ ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
سعید خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ علی مهدوی؛ هرمز منصوری؛ سیدمهدی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.88 K)

2 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﻋﺼﺎره ﺑﺮﺧﯽ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای
سعید خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ علی مهدوی؛ هرمز منصوری؛ سید مهدی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.52 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮدﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺎﺷﮏ ﻋﻠﻮﻓﻪای ( Viciaspp ) در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﻠﺪﻫﯽ ﮐﺎﻣﻞ
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ فرشید فتاح نیا؛ کریم خادمی؛ علی مهدوی؛ هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.79 K)

4 ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی؛ علی مهدوی؛ نادر پاپی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.11 K)

5 بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر عملکرد جوجه های گوشتی تجارتی
سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ فرید شریعتمداری؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

6 بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر صفات تولیدی و عملکرد مرغان تخمگذار تجارتی
سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

7 بررسی اثرات استفاده ازمخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر صفات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار تجارت
سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

8 تاثیر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخمگذار
فائقه زعفریان؛ محمود شیوآزاد؛ محمدرضا عبدالهی؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

9 بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی؛ علی مهدوی؛ علیرضا آقا شاهی؛ احمد میرهادی؛ فضل ا.. موسوی؛ کیانوش سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.54 K)

10 مقایسه تاثیر مصرف دائم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتور های خونی مرغ های تخمگذار تجاری
فاطمه عالمی؛ نجفقلی دبیری؛ محمود شیوازاد؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

11 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.27 K)

12 تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.02 K)

13 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (528.36 K)

14 تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.52 K)

15 اثرات اسانس و عصاره لیمو در خوراک بر مورفولوژی و فلئور میکروبی روده جوجه های گوشتی نر
صابر موسوی قرا؛ عبدالله حسینی؛ علی مهدوی؛ محمدحسین سلطانی پاشا؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.47 K)

16 تأثیر افزودن عصاره حاوی تانن و روغن کتان در جیره بر ترکیب شیر میش های مغانی
رقیه ولی زاده یونجالی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ علی مهدوی؛ بهمن نویدشاد؛ حمید استاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (646.25 K)

17 اثرات پروبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه های خونی مربوط به سیستم ایمنی گوساله های شیرخوار
پژمان محمدی؛ نجف قلی دبیری؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.98 K)

18 اثر عصاره دو گیاه دارویی (سپیده و مریم نخودی) بر تولید گاز شکمبه ای و فراسنجه های هضم
سمیه خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.71 K)

19 اثر تغذیه نشاسته مقاوم و عصاره حاوی ترکیبات فنولی بر وضعیت ایمنی گوساله های شیرخوار هلشتاین
سمیرا کرامتی جبه دار؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ بهمن نویدشاد؛ علی مهدوی؛ حمید استاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (599.7 K)

20 اثر تغذیه نشاسته مقاوم و عصاره حاوی ترکیبات فنولی بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
سمیرا کرامتی جبه دار؛ فرزاد آقجه قشلاق؛ بهمن نویدشاد؛ علی مهدوی؛ حمید استاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (544.21 K)

21 تأثیر منبع چربی و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر الگوی اسیدهای چرب شیر در میش های شیری قزل
صمد مزارعی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی مهدوی؛ لیلا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (482.13 K)

22 بررسی جایگزینی مقادیر مختلف سیب زمینی با یا بدون لاکتوباسیل بجای ملاس در تهیه سیلاژ ذرت
مهسا طالب؛ فاطمه کاشفی؛ علی مهدوی؛ بابک دارابی قانع؛ عطا مهذوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.34 K)

23 تجزیه پذیری ماده خشک دو گونه مرتعی درمنه (Artemisia siberiBesser) و پوآ (.Poa travialisL) در سه مرحله فنولوژیکی رشد، با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ژیلا پاشایی؛ فرزاد میرزایی؛ علی مهدوی؛ میر داریوش شکوری؛ اردوان قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (204.35 K)

24 بررسی ترکیبات شیمیایی و عملکرد سه گونه ماشک علوفه ای (Viclaspp) در مرحله گلدهی کامل
طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر؛ کریم خادمی؛ فرشید فتاح نیا؛ علی مهدوی؛ هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.74 K)

25 بررسی اثر عصاره متانولی پونه بر تخمیر شکمبه ای با تکنیک تولید گاز
سمیه خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ علی مهدوی؛ هرمز منصوری؛ مهدی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.83 K)