نویسنده = کامران طاهرپور
تعداد مقالات: 20

1 اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﻧﻌﻨﺎع و ﻣﻮاد اﻓﺰودﻧﯽ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
امین دوستی؛ کامران طاهرپور؛ جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.74 K)

2 اثر ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه آﻟﻮﺋﻪ را ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی نقی شکری؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.47 K)

3 اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر زﻧﺠﺒﯿﻞ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
شهناز نجفی؛ کامران طاهرپور؛ هدایتعلی ورهرام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.33 K)

4 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، زرﺷﮏ و ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تا 21 روزگی
فاطمه توکلی نسب؛ کامران طاهرپور؛ آرمان رستم زاده؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

5 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﮔﻞ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ، ﺗﺮﺧﻮن وﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ های گوشتی
ایوب جلیلیان؛ کامران طاهرپور؛ هدایتعلی ورهرام؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

6 مسئولیت زیست محیطی مدیران مرغداری های استان ایلام
الهیار انوری؛ کامران طاهرپور؛ حسین مهدی زاده؛ زهره معتمدی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.86 K)

7 موانع اجرای سیاست های کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران واحدهای مرغداری گوشتی استان ایلام
زهره معتمدی نیا؛ حسین مهدی زاده؛ کامران طاهرپور؛ الهیار انوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.21 K)

8 مقایسه اثرات گیاه دارویی گزنه، پروبیوتیک، پربیوتیک و اسید آلی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تا 42 روزگی
حسین اخوان سلامت؛ حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.69 K)

9 مقایسه اثرات گیاه چویر و آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی علیه واکسن های نیوکاسل و گامبورو در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی؛ حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهرپور؛ فاظل پوراحمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.36 K)

10 مقایسه اثرات گیاه تشنه داری و مکمل سین بیوتیک بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ فاضل پوراحمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.06 K)

11 تأثیر اسانس گیاه خارگوش و پروبیوتیک بر عملکرد هفتگی بلدرچین های تخمگذار (هفته های اول تا ششم تولید)
حسن شیرزادی؛ حسین ناصرمنش؛ علی خطیب جو؛ محمد اکبری قرایی؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (594.29 K)

12 تأثیر اسانس گیاه خارگوش و پروبیوتیک بر تولید هفتگی بلدرچین های تخمگذار (هفته های اول تا ششم تولید)
حسن شیرزادی؛ علی خطیب جو؛ محمد اکبری قرایی؛ حسین ناصرمنش؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (671.8 K)

13 بررسی اثر جیره های حاوی نعناع بر سامانه ایمنی جوجه های گوشتی
کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1000.87 K)

14 مقایسه اثرات پروبیوتیک، پربیوتیک و سین بیوتیک روی پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
حسینعلی قاسمی؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.29 K)

15 اثرات افزودن مخلوط عصاره الکلی سیر و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.92 K)

16 بررسی اثر گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra)، پروبیوتیک و آنتی بوتیک برپاسخ ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با باکتری کمپیلوباکتر ژژونی
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسن شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (745.58 K)

17 بررسی اثر گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) و پروبیوتیک بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی چالش یافته با انگل کوکسیدیوز
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسن شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (613.38 K)

18 اثر جیره های حاوی نعناع و مواد افزودنی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
امین دوستی؛ کامران طاهرپور؛ جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.62 K)

19 اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر گیاه آلوئه را بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
علی نقی شکری؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.32 K)

20 اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر زنجبیل و دارچین بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
شهناز نجفی؛ کامران طاهرپور؛ هدایتعلی ورهرام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.5 K)