نویسنده = محمد یازرلو
تعداد مقالات: 7

1 بررﺳﯽ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی و ﻣﺼﺮف اﺧﺘﯿﺎری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪ زده ﺳﻪ روزه در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
ایوب ویسی؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضایلی؛ محمد علی نوروزیان؛ قاسم مقصودی نژاد؛ حسن بانه؛ محمد یازرلو؛ ارسلان نباتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.27 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و اﻧﺮژی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مهدی دهقانی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.65 K)

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مختار ملاکی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.09 K)

4 تأثیر سطوح انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین نر ژاپنی طی دوره رشد
محمد یازرلو؛ داود شریفی؛ شرکت نیکان دام آروین؛ مختار ملاکی؛ مهدی دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

5 پاسخ بلدرچین ژاپنی به سطوح مختلف لیزین جیره در دوره رشد
محمد یازرلو؛ داود شریفی؛ شرکت نیکان دام آروین؛ ساعده صالحی؛ مختار ملاکی؛ مهدی دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

6 تاثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره برحساسیت به اکسیداسیون و تغییرات PH گوشت در جوجه های گوشتی
ارسلان نباتی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.2 K)

7 بررسی گوارش پذیری و مصرف اختیاری دانه جو زده سه روزه در تغذیه گوسفند
ایوب ویسی؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضایلی؛ محمدعلی نوروزیان؛ قاسم مقصودی نژاد؛ حسن بانه؛ محمد یازرلو؛ ارسلان نباتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.47 K)