نویسنده = مختار فتحی
تعداد مقالات: 7

1 ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ اﺳﯿﺪآﻣﯿﻨﻪ ﮔﻠﻮﺗﺎﻣﯿﻦ در ﺑﺮاﺑﺮ ﻓﻠﻮر ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺮم آﻟﺪﻫﯿﺪ و ارزﯾﺎﺑﯽ آن در ﻣﺤﯿﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ in vitro Protection Glutamine With Formaldehyde Against Rumen Microbes And In Vitro Assay The Amount Of Protection
ﺗﯿﻤﻮر تنها؛ مختار فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.63 K)

2 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﺳﺎزی ﮐﻮاﻧﺰﯾﻢ Q10 ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﻠﻔﺎت و ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﮔﯿﺮ ﺑﺎ ﺳﻨﺪرم آﺳﯿﺖ اﻟﻘﺎﯾﯽ ﺑﻪ روش ﺳﺮﻣﺎ
مختار فتحی؛ تیمور تنها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.04 K)

3 اثرات خورانیدن آب پنیر بر افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانتی پلاسما و گلوتاتیون پراکسی داز در گاو های هلشتاین تازه زا
تیمور تنها؛ مختار فتحی؛ علی هادوی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

4 تولید پروبیوتیک (کشتهای لاکتو باسیلوس) و بررسی اثرات آن بر عملکرد دوره آغازین جوجه های گوشتی
مختار فتحی؛ مجید متقی طلب؛ غلام خیاطی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.41 K)

5 تخمین میزان انرژی زایی و قابلیت هضم علوفه یونجه چین دوم استان کردستان با استفاده از روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی؛ آرش آذرفر؛ مختار فتحی؛ طاهره رحمتی؛ سروز مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.74 K)

6 محافظت اسیدآمینه گلوتامین در برابر فلور میکروبی شکمبه با استفاده از سطوح مختلف فرم آلدهید و ارزیابی آن در محیط آزمایشگاهی (in vitro)
تیمور تنها؛ مختار فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K)

7 بررسی تغییرات خونی و آنزیمی در جوجه های گوشتی درگیر با آسیت القایی به روش سرما
مختار فتحی؛ تیمور تنها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.7 K)