صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
مختار ملاکی
تعداد مقالات:
20
1
تاﺛﯿﺮ ﺗﺰرﯾﻖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮐﻢﻣﺼﺮف در اﻧﺘﻬﺎی آﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻮان زﻧﺪهﻣﺎﻧﯽ ﺑﺮه زﻧﺪه
مختار ملاکی؛ محمد علی نوروزیان؛ علی اکبر خادم؛ مراد محمودی بردزردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (258.31 K)
2
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مختار ملاکی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.09 K)
3
بررسی جایگاه اسب در کتاب اوستا
نادره نامور آمقانی؛ مختار ملاکی؛ محمد ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.3 MB)
4
تاثیر منابع مختلف روی برقابلیت هضم ماده خشک،پروتئین خام، دیواره سلولی و چربی خام بره زندی
مختار ملاکی؛ محمدعلی نوروزیان؛ علی اکبر خادم؛ مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.56 K)
5
تاثیر منابع مختلف مکمل روی برعملکرد و غلظت روی و مس در خون بره زندی
مختار ملاکی؛ محمدعلی نوروزیان؛ علی اکبر خادم؛ علی چیگینی پیرمردوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.29 MB)
6
تاثیر جایگزینی علوفه کنگرفرنگی با یونجه برعملکرد و قابلیت هضم در بره های ماده لری بختیاری
مهدی دهقانی سانیچ؛ احمد افضل زاده؛ کامران رضایزدی؛ محمدعلی نوروزیان؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
7
تأثیر سطوح انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین نر ژاپنی طی دوره رشد
محمد یازرلو؛ داود شریفی؛ شرکت نیکان دام آروین؛ مختار ملاکی؛ مهدی دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.29 MB)
8
پاسخ بلدرچین ژاپنی به سطوح مختلف لیزین جیره در دوره رشد
محمد یازرلو؛ داود شریفی؛ شرکت نیکان دام آروین؛ ساعده صالحی؛ مختار ملاکی؛ مهدی دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
9
بررسی الگوی وراثت، اثر همخونی، وراثت پذیری و QTL های کنترل کننده پدیده سرپستانک اضافی در نژاد های بز بومی و خارجی
آرش جوانمرد؛ سعید نیک بین؛ بابک عارف نژاد؛ زهرا عزیزی؛ مختار ملاکی؛ محمود قاسمی؛ امیر رشیدی؛ علی قاضی خانی شاد؛ وحید زاهدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (138.13 K)
10
چگونگی انتقال نوسانات و شوک های قیمتی در بازار گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در ایران (کاربردی از الگوی BEKK)
بهزاد فکاری سردهائی؛ هاشم محمودی؛ محمد مهدی فارسی علی آبادی؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (563.14 K)
11
بررسی ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام علوفه کنگر (Gundelia tourneforti)
حامد کشفی؛ مختار ملاکی؛ حسین محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (214.93 K)
12
تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (0 -10 روزگی)
ارسلان نباتی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.09 K)
13
تأثیر منابع آلی و غیر آلی روی بر عملکرد جوجه های بلدرچین ژاپنی
بهنام عباسپور؛ مهدی دهقانی سانیچ؛ داود شریفی؛ مختار ملاکی؛ وحید زاهدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.6 K)
14
تأثیر منابع آلی و غیر آلی عنصر روی بر فراسنجه های خونی جوجه های بلدرچین ژاپنی
مختار ملاکی؛ مهدی دهقانی سانیچ؛ داود شریفی؛ بهنام عباسپور؛ وحید زاهدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (287.15 K)
15
تأثیر عمل آوری با استفاده از تیمارهای آهک و اوره برتجزیه پذیری و فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری مؤثر ماده خشک کاه زیره
آمنه صمدنیا؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مهدی دهقانی سانیج؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (556.13 K)
16
مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه در سیستم های ارگانیک و معمول پرورشی در گوساله های پرواری
مجید شریفی؛ مختار ملاکی؛ مهدی قهرمانی؛ زهرا بلوکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.45 K)
17
مقایسه عملکرد و قیمت خوراک در سیستم های آلی و معمول پرورشی در گوساله های پرواری
مختار ملاکی؛ مجید شریفی؛ مهدی قهرمانی؛ علیرضا عبادت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.39 K)
18
بررسی استفاده از لاکتوفرین و پروبیوتیک و اثرات متقابل بین آنها بر خصوصیات عملکردی و شمارش سلولهای های خونی بره های گوسفند نژاد قزل در سن قبل از شیرگیری
مختار ملاکی؛ علی حسینخانی؛ اکیر تقی زاده؛ حمید پایا؛ غلامرضا حمیدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (653.49 K)
19
بررسی اثرات لاکتوفرین بر خصوصیات عملکردی و وضعیت سلامتی در بره های گوسفند نژاد قزل در سن قبل از شیرگیری
مختار ملاکی؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید پایا؛ غلامرضا حمیدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (610.64 K)
20
تاثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره برحساسیت به اکسیداسیون و تغییرات PH گوشت در جوجه های گوشتی
ارسلان نباتی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.2 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه