نویسنده = اکرم نظرزاده
تعداد مقالات: 4

1 پیاﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی
سعید امیری؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده؛ مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.32 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مهری شمسی؛ مختار خواجوی؛ اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.02 K)

3 پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K)

4 پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K)