نویسنده = مهدی دهقانی سانیج
تعداد مقالات: 5

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﻨﮕﺮ(Cynara scolymus) ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﺎده ﻟﺮی- ﺑﺨﺘﯿﺎری
مهدی دهقانی سانیج؛ احمد افضل زاده؛ کامران رضا یزدی؛ محمد علی نوروزیان؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.08 K)

2 تاثیر منابع مختلف روی برقابلیت هضم ماده خشک،پروتئین خام، دیواره سلولی و چربی خام بره زندی
مختار ملاکی؛ محمدعلی نوروزیان؛ علی اکبر خادم؛ مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.56 K)

3 مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج؛ کامران رضایزدی؛ احمد افضل زاده؛ محمدعلی نوروزیان؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

4 تأثیر عمل آوری با استفاده از تیمارهای آهک و اوره برتجزیه پذیری و فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری مؤثر ماده خشک کاه زیره
آمنه صمدنیا؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مهدی دهقانی سانیج؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (556.13 K)

5 تاثیر سطوح اسیدآمینه تریپتوفان بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
علی چراغی افارانی؛ محمود شیوازاد؛ ناصر موسوی؛ نجفقلی دبیری؛ مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.65 K)