نویسنده = مهدی بهگر
تعداد مقالات: 14

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﻨﮕﺮ(Cynara scolymus) ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﺎده ﻟﺮی- ﺑﺨﺘﯿﺎری
مهدی دهقانی سانیج؛ احمد افضل زاده؛ کامران رضا یزدی؛ محمد علی نوروزیان؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.08 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮﭼﯽ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺳﻠﻮﻟﻮﻟﯿﺘﯿﮏ در ﺷﮑﻤﺒﻪ
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر؛ شاهرخ قوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.94 K)

3 اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.09 K)

4 استفاده از بیم الکترون جهت کاهش گوسیپول کنجاله پنبه دانه
مرضیه نایفی؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

5 مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج؛ کامران رضایزدی؛ احمد افضل زاده؛ محمدعلی نوروزیان؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

6 غلظت ایمونوگلوبولین های آغوز گاو پرتوتابی شده طی مدت نگهداری
پروین شورنگ؛ مریم کاظمی؛ مهدی بهگر؛ حامد عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.19 K)

7 تأثیر شکم زایش بر جمعیت باکتری های سلولایتیک و کل باکتری های شکمبه، مصرف ماده خشک و تولید شیر گاوهای شیرده هلشتاین
سمانه قاسمی؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (554.81 K)

8 تاثیر یک مخلوط آنزیمی بر فراسنجه های تولید گاز برخی از محصولات فرعی کشاورزی
سمانه قاسمی؛ مهدی بهگر؛ موسی وطن دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (456.47 K)

9 بررسی اثر تیمارهای شیمیایی (اوره و سود) و بیم الکترون بر فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و آلی پوسته پسته
مسعود مرادی؛ احمد افضل زاده؛ محمدعلی نوروزیان؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.64 K)

10 تأثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علف خشک یونجه بر الیاف موثر فیزیکی جیره، تولید و ترکیب شیر و جمعیت باکتری های شکمبه ای سلولولیتیک در گاو های شیرده
مهدی بهگر؛ رضا ولی زاده؛ محمد میرزایی؛ عباس علی ناصریان؛ علیرضا وکیلی؛ شاهرخ قوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.54 K)

11 تاثیر جایگزینی علف خشک یونجه با پوسته سویا در جیره گاوهای شیرده بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و سنتز پروتئین میکروبی با استفاده از نیتروژن -15
مهدی بهگر؛ رضا ولیزاده؛ عباسعلی ناصریان؛ سمانه قاسمی؛ میراحمد موسوی شلمانی؛ علی شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.38 K)

12 اثر ترکیبات فنلی موجود در پوست پسته بر قابلیت هضم و برخی از خصوصیات تخمیری شکمبه گوسفندان بلوچی
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.62 K)

13 تاثیر جایگزینی پوسته پسته با یونجه در جیره گوسفندان بلوچی بر جمعیت باکتری های سلولوتیک در شکمبه
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.02 K)

14 اثر سود، پرتو و پلی اتیلن گلیکول (PEG) در پوسته پسته بر تولید گاز و برآورد سنتز پروتئین میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.15 K)