نویسنده = مهدی دهقانی
تعداد مقالات: 1

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و اﻧﺮژی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مهدی دهقانی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.65 K)