نویسنده = یونس علی جو
تعداد مقالات: 7

1 ﺗﺎﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﺮﺧﯽ ازﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﻏﺮبی
امیر طلاتپه؛ پرویز فرهومند؛ یونس علی جو؛ اسلام نوروزی؛ سینا پیوستگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.46 K)

2 تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻣﺎکویی
عباسعلی احمدی نقدهی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.09 K)

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ رزﻣﺎری ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار ﮐﻞ در ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻗﺰل
محمد صحرایی بلوردی؛ رسول پیر محمدی؛ ایرج برنوسی؛ یونس علی جو؛ حامد خلیل وند؛ عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.95 K)

4 تاثیر سطوح مختلف کود مرغی بر عملکرد بره های نژاد قزل
محمد رضا رحیمی؛ رسول پیرمحمدی پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی؛ محمود بندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.99 K)

5 تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی
امیر طلاتپه؛ پرویز فرهومند؛ یونس علی جو؛ اسلام نوروزی؛ سینا پیوستگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.39 K)

6 تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فراسنجه های خونی گوسفندان ماکویی
عباسعلی احمدی نقدهی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.21 K)

7 تاثیر اسانس رزماری بر تولید اسیدهای چرب فرار کل در شکمبه و فراسنجه های خونی گوسفندان قزل
محسن صحرایی؛ رسول پیرمحمدی؛ ایرج برنومی؛ یونس علی جو؛ حامد خلیل وندی؛ عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K)