صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
یونس علی جو
تعداد مقالات:
7
1
ﺗﺎﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﺮﺧﯽ ازﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﻏﺮبی
امیر طلاتپه؛ پرویز فرهومند؛ یونس علی جو؛ اسلام نوروزی؛ سینا پیوستگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.46 K)
2
تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻣﺎکویی
عباسعلی احمدی نقدهی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (261.09 K)
3
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ رزﻣﺎری ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار ﮐﻞ در ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻗﺰل
محمد صحرایی بلوردی؛ رسول پیر محمدی؛ ایرج برنوسی؛ یونس علی جو؛ حامد خلیل وند؛ عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.95 K)
4
تاثیر سطوح مختلف کود مرغی بر عملکرد بره های نژاد قزل
محمد رضا رحیمی؛ رسول پیرمحمدی پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی؛ محمود بندری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.99 K)
5
تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی
امیر طلاتپه؛ پرویز فرهومند؛ یونس علی جو؛ اسلام نوروزی؛ سینا پیوستگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.39 K)
6
تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فراسنجه های خونی گوسفندان ماکویی
عباسعلی احمدی نقدهی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.21 K)
7
تاثیر اسانس رزماری بر تولید اسیدهای چرب فرار کل در شکمبه و فراسنجه های خونی گوسفندان قزل
محسن صحرایی؛ رسول پیرمحمدی؛ ایرج برنومی؛ یونس علی جو؛ حامد خلیل وندی؛ عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.77 K)