نویسنده = بهاءالدین عالم زاده
تعداد مقالات: 11

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻓﺰودن ﺑﺎﮐﺘﺮی ( ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﭘﻼﻧﺘﺎروم ) ﺑﻪ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻧﯽ و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ﺳﯿﻼژ ذرت
محمدرضا مشایخی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ حمیدرضا ایزدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.25 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺑﺮگ ﺧﺮﻣﺎی ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره
عزیز کردونی؛ اکبر ابرغانی؛ محمدرضا مشایخ؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.91 K)

3 مطالعه وﺿﻌﯿﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻣﯿﮑﺮو در ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﺎرﮔﻮن
سید مجید حسینی؛ دانیال فرهادی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ شهاب الدین میری نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.94 K)

4 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ وﺿﻌﯿﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻣﯿﮑﺮو در ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﺎرﮔﻮن
سید مجید حسینی؛ دانیال فرهادی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ شهاب الدین میری نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.54 K)

5 اثرات گرد و غبار بر سلامت، رفتار و تولیدات زنبور عسل در استان خوزستان
بهاءالدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ بهاره طاهری؛ مجید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.07 K)

6 کاربرد سطوح مختلف اوره و ملاس در سیلوی سرشاخه نیشکر
بهاءالدین عالم زاده؛ سیروس نوروزی؛ عزیز کردونی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

7 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم میوه کهور
بهاءالدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ حسن فضائلی؛ محمدرضا مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.35 K)

8 بررسی جیره های غذایی رایج در تغذیه گاومیش های سه منطقه خوزستان
عزیز کردونی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ فرخ کفیل زاده؛ هرمز منصوری؛ محمد بابایی؛ محمد نوروزی؛ محمدرضا مشایخی؛ بهاره طاهری دزفولی؛ عباس پورشب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.66 K)

9 بررسی سطوح مختلف افزودن باکتری (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) به سیلاژ علوفه نی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت
محمدرضا مشایخی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ حمیدرضا ایزدنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.16 K)

10 بررسی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ خرمای عمل آوری شده با اوره
عزیز کردونی؛ اکبر ابرغانی؛ محمدرضا مشایخی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفول
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.63 K)

11 تجزیه پذیری دانه و میوه کهور (Prosopis Juliflora) با روش In situ
بهاءالدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.83 K)