صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
محسن حسینی
تعداد مقالات:
10
1
بررﺳﯽ اﺛﺮات اﻓﺰودن روﻏﻦ آﻓﺘﺎﺑﮕﺮدان و ﻓﻮﻣﺎرﯾﮏ اﺳﯿﺪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای در ﺷﺮاﯾﻂ in vitro
محسن حسینی؛ پرویز فرهومند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.51 K)
2
اثر سن بهینه مصرف یونجه بر قابلیت هضم مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن حسینی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ الهه جهانیان؛ حسین فصیحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
3
اثر متقابل نسبت اسیدهای چرب ضروری با ویتامین E بر رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین فصیحی؛ محمد خوروش؛ محسن حسینی؛ ابوالفضل این علی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.14 MB)
4
تاثیر جایگزینی گندم کامل در جیره های بر پایه جو بر میزان گوارش پذیری مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار
محسن حسینی؛ محمد خوروش؛ حسین فصیحی؛ الهه جهانیان؛ مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
5
اثر جایگزینی کنجاله گوار با کنجاله سویا در جیره اوایل شیردهی گاوهای هلشتاین بر تولید شیر و متابولیتهای خونی و رفتارهای تغذیه ای
امین اله وطن دوست؛ فتح اله بلداجی؛ عباسعلی ناصریان؛ سعید زره داران؛ محسن حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (419.84 K)
6
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا و کنجاله گوار در جیره گاوهای شیرده هلشتاین بر فراسنجه های تولید شیر
امین اله وطن دوست؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن حسینی؛ مجید مهدوی کلاته نو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (345.63 K)
7
بررسی اثر بخش های مختلف غالف کهور بر پارامترهای شکمبه ای به روش آزمایشگاهی
فرشته علی پور؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ داریوش علیپور؛ وحید وثوقی؛ محسن حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (417.23 K)
8
مناسب ترین سن مصرف یونجه در جیره های بر پایه جو بر رفتار خوراک، پارامترهای اسکلتی و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن حسینی؛ محمد خوروش؛ امین اله وطن دوست؛ فرشته علیپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (328.19 K)
9
اثر مقایسه کنجاله سویا با کنجاله کلزا و کنجاله گوار در جیره گاوهای شیرده هلشتاین بر روی فراسنجه های تولید و متابولیت های خونی
محسن حسینی؛ امین اله وطن دوست؛ عباسعلی ناصریان؛ مجید مهدوی کلاته نو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (298.34 K)
10
بررسی اثرات افزودن روغن آفتابگردان و فوماریک اسید بر تولید گاز و تخمیر شکمبه ای در شرایط in vitro
محسن حسینی؛ پرویز فرهومند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.21 K)