نویسنده = ح. علی عربی
تعداد مقالات: 7

1 اﺛﺮ ﺑﻠﻮک اوره ﻣﻼس و ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻏﻨﯽ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻣﻮﻧﻨﺴﯿﻦ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮدﺑﺮهﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺮﺑﺎن
س. افروزی؛ م.م. طباطبایی؛ ح. علی عربی؛ پ. زمانی؛ ن. زند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.61 K)

2 بررﺳﯽ اﻣﮑﺎن ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﻘﺎﯾﺎی ﮐﺪوآﺟﯿﻠﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺨﻠﻮﻃﯽ از ﮐﺎه، ﺳﺒﻮس و اوره
ا. واحدی؛ ح. علی عربی؛ پ. زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.78 K)

3 مقایسه ارزش غذایی یونجه چین دوم در مزارع مختلف استان همدان از زمان برداشت تا زمان مصرف
خ. زابلی؛ م.م. طباطبایی؛ ح. علی عربی؛ ح. شفیعی ورزنه؛ ا. احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.42 K)

4 اثز عملیات مکانیکی بعد از برداشت بر ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه همدانی (در منطقه فامنین)
م.م. طباطبایی؛ ح. شفیعی ورزنه؛ ع.ا. ساکی؛ ح. علی عربی؛ خ. زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.93 K)

5 بررسی ارزش غذایی (ترکیب شیمیایی) یونجه در مراحل پس از برداشت در سه چین
خ. زابلی؛ م.م. طباطبایی؛ ح. علی عربی؛ ح. فضائلی؛ ح. شفیعی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

6 اثر بلوک اوره ملاس و مواد معدنی غنی شده با موننسین بر عملکرد بره های نر مهربان
س. افروزی؛ م.م. طباطبایی؛ ح. علی عربی؛ پ. زمانی؛ ن. زند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.46 K)

7 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از مخلوطی از کاه، سبوس و اوره
ا. واحدی؛ ح. علی عربی؛ پ. زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.78 K)