نویسنده = محمد باقر منتظر تربتی
تعداد مقالات: 16

1 اﺛﺮ اﻓﺰودن اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺷﺪه و ﻃﻌﻢدﻫﻨﺪه اوﻟﺌﻮﺑﯿﻮﺗﮏ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﺑﺎزده ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی شیری هلشتاین
احمد رضا داورمنش؛ محمدحسن فتحی نسری؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ علیرضا کلانتری فیروز آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.94 K)

2 بررسی چندشکلی اگزون 3 ژن CYP19 به روش PCR-SSCPو ارتباط آن با وزن تولد و صفات رشد در گوسفند کردی
آیدا اسدی؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر؛ علی ایزانلو؛ داوود علی ساقی؛ مرتضی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺑﺬر ﮔﯿﺎه ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﯿﺎن ژن GPx در ﮐﺒﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1
مجتبی فروزان مهر؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ مرتضی ستایی مختاری؛ عباس شیبک؛ امید فانی مکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (920.29 K)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺑﺬر ﮔﯿﺎه ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﯿﺎن ژن اﯾﻨﺘﺮﻟﻮﮐﯿﻦ IL-6) 6) در ﮐﺒﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1
مجتبی فروزان مهر؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ نظر افضلی؛ امید فانی مکی؛ عباس شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (923.08 K)

5 بررسی اثر سطوح مختلف زرشک ضایعاتی در جیره بر عملکرد تولیدی مرغان تخمگذار
احسان محمدیان؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ علیرضا هادی نژاد؛ مصطفی کمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (754.99 K)

6 مقایسه آماری روند ژنتیکی صفت تولید شیر دوره شیردهی در گاوهای زینه و اصیل هلشتاین
زکیه آزادوار؛ همایون فرهنگ فر؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ مسلم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

7 شناسایی چند شکلی ناحیه اگزون 2 ژن گیرنده لپتین و بررسی ارتباط آن با افزایش وزن روزانه گوسفندان نژاد کردی
عباس شیبک؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر؛ رضا اشکانی فر؛ مجتبی فروزان مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.57 MB)

8 شناسایی چند شکلی در ناحیه اگزون 3 ژن لپتین و بررسی ارتباط آن با افزایش وزن روزانه گوسفندان نژاد کردی
عباس شیبک؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر؛ رضا اشکانی فر؛ امید فانی مکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.01 MB)

9 همبستگی جزئی بین برخی صفات تولید شیر و شمار سلول های بدنی در گاو های هلشتاین خراسان رضوی
محمد محمود زاده؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر؛ آرش امیدی؛ حسین نعیمی پور؛ علیرضا خاکساری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

10 برآورد روند فنوتیپی برای صفت حداکثر ظرفیت ترشح شیر در گاو های شکم اول زینه و اصیل هلشتاین ایران
سارا نظام دوست؛ همایون فرهنگ فر؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.62 K)

11 بررسی چندشکلی ژن گرلین وارتباط آن با صفات رشد در جوجه های گوشتی سویه های راس و کاب با استفاده از تکنیک PCR-SSCP
حامد شریفی نژاد؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.03 K)

12 تأثیر سطوح تولیدی شیردهی اول و برخی پارامترهای محیطی بر ماندگاری گاوهای هلشتاین استان اصفهان
حامد شریفی نژاد؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ حجت جعفری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.29 K)

13 پیش بینی رکورد های تولید شیر روزانه با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه از روی وعده های دوشش و با در نظر گرفتن اطلاعات هواشناسی ( مطالعه موردی: گاوداری های مشهد)
شهربانو عابدینی؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ عباس خاشعی سیوکی؛ همایون فرهنگ فر؛ انسیه ارشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135 K)

14 شناسایی مهمترین مسیرهای بیولوژیکی مؤثر بر سخت زایی در گاو از طریق آنالیز پروموتر
عبدالستّار رضائی؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر؛ الهام بهدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (808.62 K)

15 اثر افزودن اسید بوتیریک محافظت شده و طعم دهنده اولئوبیوتک به جیره آغازین بر بازده مصرف خوراک گوساله های شیری هلشتاین
احمدرضا داورمنش؛ محمد حسن فتحی نسری؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ علیرضا کلانتری فیروزآباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.72 K)

16 اثر افزودن اسید بوتیریک محافظت شده و طعم دهنده اولئوبیوتک به جیره آغازین بر مصرف خوراک و افزایش وزن گوساله های شیری هلشتاین
احمدرضا داورمنش؛ محمد حسن فتحی نسری؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ علیرضا کلانتری فیروزآباد؛ فاطمه اصغر زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.72 K)