نویسنده = محمد پاسندی
تعداد مقالات: 10

1 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ذرت و ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﻪ روش ﺗﺴﺖ ﮔﺎز
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.48 K)

2 مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﻣﺎده آﻟﯽ ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.92 K)

3 مقایسه قابلیت هضم هیبرید سه رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده با رقم اسپیدفید با روش تولید گاز
عبدالکریم قره داشلی؛ اکبر تقی زاده؛ محمد پاسندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

4 اثر سطوح مختلف ملاس و مدت زمان سیلو کردن بر خاصیت سیلویی علف سویا
محمد حسین اخوت؛ عبدالحلیم کر؛ محمد پاسندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

5 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی؛ حسن فضائلی؛ سید حسن حافظیان؛ عبداله کاویان؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

6 تعیین ترکیبات شیمیائی علوفه مراتع شور استان گلستان
عباسعلی سلیمانی؛ محمد حسین اخوت؛ محمد پاسندی؛ عبداله کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

7 تعیین ضرائب هضمی مواد مغذی "زبره گندم" به روش In Vivo
عبداله کاویان؛ حسین غلامی؛ ابولفضل عباسی؛ محمد پاسندی؛ آشور محمد قره باش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

8 بررسی اثر دوز eCG بر میزان بره زایی گوسفندان گله های عشایری استان گلستان
مختار مهاجر؛ رضا کمالی؛ سودابه سمساریان؛ محمد پاسندی؛ عبداله سمیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (776.55 K)

9 مقایسه ارزش غذایی ذرت و پنج رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش تست گاز
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K)

10 مقایسه ترکیبات مغذی و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پنج رقم سورگوم و ذرت علوفه ای سیلو شده
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.65 K)