نویسنده = ولی اله پلنگی
تعداد مقالات: 7

1 بررﺳﯽ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﺎر ( ﺧﺎم و ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره ) ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
بهروز ابراهیمی؛ اکبر تقی زاده؛ ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.44 K)

2 بررﺳﯽ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﺎر ( ﺧﺎم و ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره ) ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی.
بهروز ابراهیمی؛ اکبر تقی زاده؛ ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.61 K)

3 ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
اسماعیل تقی نژند؛ ولی اله پلنگی؛ علی نوبخت؛ توحید مشفق؛ حسین احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.59 K)

4 تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی چین های مختلف یونجه
ولی اله پلنگی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.03 K)

5 تعیین تجزیه پذیری پودر ماهی و کنجاله تخم پنبه با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ولی اله پلنگی؛ اکبر تقی زاده؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.69 K)

6 تعیین پارامترهای تجزیه پذیری تفاله مرکبات با استفاده از روش in situ در گوسفند قزل
محمد کاظم صادق زاده؛ اکبر تقی زاده؛ علیرضا صفامهر؛ ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (532.86 K)

7 بررسی روند تجزیه پذیری پروتئین خام تفاله انار (خام و عمل آوری شده با اوره) با استفاده از روش کیسه های نایلونی
بهروز ابراهیمی؛ اکبر تقی زاده؛ ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.64 K)