نویسنده = علی اسدی الموتی
تعداد مقالات: 7

1 اثر ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺷﮑﻤﺒﻪای در ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری
اسماعیل کیخسروی؛ علی اکبر خادم؛ حسین غلامی؛ علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.51 K)

2 اﺳﺘﻔﺎده از ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﺎذب ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺴﺎب ذرت ﺳﯿﻠﻮﺷﺪه ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت
سمیه معینی زاده؛ علی اسدی الموتی؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.11 K)

3 تاثیر اندازه قطعات علوفه خشک یونجه و ماهیت کربوهیدراتهای محلول در شوینده خنثی بر تجزیه پذیری و فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند
علی اسدی الموتی؛ غلامرضا قربانی؛ مسعود علیخانی؛ اسداله تیموری؛ محمد خوروش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.84 K)

4 اثر ترکیبات فایتوژنیک بر گاوهای شیری تحت تنش حرارتی
مریم باقری ورزنه؛ علی اسدی الموتی؛ بهزاد سرهندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.79 K)

5 القاء اسیدوز متابولیکی عملکرد تولید مثلی تلیسه های هلشتاین را تحت تأثیر قرار می دهد
حمیدرضا خالویی؛ علی اسدی الموتی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ سعید برمکی؛ نیما فرزانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.76 K)

6 اثر شکل فیزیکی خوراک بر متغیرهای خونی و شکمبه ای در بره های پرواری
اسماعیل کیخسروی؛ علی اکبر خادم؛ حسین غلامی؛ علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.88 K)

7 استفاده از یونجه خشک به عنوان جاذب برای کاهش پساب ذرت سیلو شده با رطوبت های متفاوت
سمیه معینی زاده؛ علی اسدی الموتی؛ علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.15 K)