نویسنده = مهدی شکوهمند
تعداد مقالات: 14

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ از ﻧﻈﺮ ﮐﻠﯽ ﻓﺮم، ﺳﺎﻟﻤﻮﻧﻼ و ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﻬﺎی ﺳﺮﻣﺎدوﺳﺖ در ﺧﻂ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺷﮑﻢ و ﭼﯿﻠﺮ ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﻬﺎی صنعتی ﻣﺮغ اﺳﺘﺎن ﯾﺰد
محمدرضا مفیدی؛ مهدی شکوهمند؛ محمد صادق سعید آبادی؛ زهرا عبادی؛ فیروز عقابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.21 K)

2 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ از ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎرش ﮐﻠﯽ ﻣﯿﮑﺮوﺑﻬﺎ در ﺧﻂ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺷﮑﻢ و ﭼﯿﻠﺮﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﻬﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﺮغ اﺳﺘﺎن ﯾﺰد
محمد رضا مفیدی؛ مهدی شکوهمند؛ محمد صادق سعید آبادی؛ زهرا عبادی؛ فیروز عقابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.58 K)

3 برآورد وراثت پذیری و همبستگی ژنتیکی و فنوتیپی ضریب تبدیل غذایی در دوره های مختلف رشد بلدرچین ژاپنی
مهدی شکوهمند؛ محمد رضا مفیدی؛ احمد بیطرف؛ محمداسماعیل اسدی؛ هادی آتشی؛ علیرضا عبدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

4 مقایسه صفات وزن بدن، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی هفتگی در دو جنس نر و ماده و تعیین سن کشتار بلدرچین ژاپنی
مهدی شکوهمند؛ محمد رضا مفیدی؛ احمد بیطرف؛ محمد اسماعیل اسدی؛ علیرضا عبدلی؛ نادر سلیم؛ حسین محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (764.01 K)

5 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻋﻤﻠﯽ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﺘﻌﺎدل ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺎزده ﻻﺷﻪ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ
حسین محمدزاده کراتی؛ محمدرضا مفیدی؛ مهدی شکوهمند؛ احمد بیطرف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

6 بررسی صفات وزن بدن در سه لاین بلدرچین ژاپنی
مهدی شکوهمند؛ ناصر امام جمعه کاشان؛ محمدعلی امامی میبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (523.49 K)

7 بررسی صفات رشد و تولید مثل در سه سویه بلدرچین ژاپنی
مهدی شکوهمند؛ محمدعلی امامی میبدی؛ ناصر امام جمعه کاشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (486.7 K)

8 مقایسه دو روش سرد کردن روی تغییرات بار میکروبی کل، کلی فرم و وزن لاشه مرغ
محمدرضا مفیدی؛ محمد صادق سعید آبادی؛ مهدی شکوهمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.89 K)

9 برآورد وراثت پذیری و همبستگی ژنتیکی بین وزن بدن در سنین مختلف در سنین مختلف در سه سویه بلدرچین
مهدی شکوهمند؛ محمد علی امامی میبدی؛ ناصر امام جمعه کاشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (903.35 K)

10 بررسی میزان افلاتوکسین در شیر گاودراستان یزد
محمدعلی امامی میبدی؛ حمیدرضا مهدوی عادلی؛ مهدی شکوهمند؛ امید کریمی؛ محمدرضا مفیدی؛ محمدصادق سعیدآبادی؛ علی یاسینی؛ عباس گرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.49 K)

11 بررسی وضعیت بار میکروبی و مواد افزودنی شیرخام استان یزد
محمدعلی امامی میبدی؛ حمیدرضا مهدوی عادلی؛ مهدی شکوهمند؛ امید کریمی؛ محمدرضا مفیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.42 K)

12 بررسی اثر فصل روی بارمیکروبی، درصد چربی و پروتئین و نقطه انجماد شیر خام در شهرستان فسا
مهدی شکوهمند؛ علیرضا نیک منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (418.59 K)

13 ارزیابی کیفیت لاشه از نظر کلی فرم، سالمونلا و باکتری های سرمادوست در خط تخلیه شکم و چیلر کشتارگاه های صنعتی مرغ استان یزد
محمدرضا مفیدی؛ مهدی شکوهمند؛ محمدصادق سعیدآبادی؛ زهرا عبادی؛ فیروز عقابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.66 K)

14 ارزیابیکیفیت لاشه از نظر شمارش کلی میکروب ها در خط تخلیه شکم و چیلر کشتارگاه های صنعتی مرغ استان زید
محمدرضا مفیدی؛ مهدی شکوهمند؛ محمدصادق سعیدآبادی؛ زهرا عبادی؛ فیروز عقابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.43 K)