نویسنده = علیرضا آقا شاهی
تعداد مقالات: 8

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﻣﺪﯾﺮﯾﺘﯽ ﮔﺎوداریﻫﺎی روﺳﺘﺎﯾﯽ اﺳﺘﺎن ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی
علیرضا فروغی؛ علیرضا آقا شاهی؛ محمد مظهری؛ علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.61 K)

2 بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی؛ علی مهدوی؛ علیرضا آقا شاهی؛ احمد میرهادی؛ فضل ا.. موسوی؛ کیانوش سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.54 K)

3 اثر سطوح مختلف پیت عمل آوری شده با بخار بر روی رشد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری لری
علیرضا چگنی؛ بهروز یاراحمدی؛ علیرضا آقا شاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.15 K)

4 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.27 K)

5 تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و فراسنجه های کیفیت سیلو در دو زمان مختلف سیلو کردن پوسته پسته سیلو شده با افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.02 K)

6 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (528.36 K)

7 تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.52 K)

8 بررسی نحوه گاومیش داری در شرایط روستایی استان آذربایجان غربی
علی محسن پور آذری؛ جهانگیر امینی؛ سراین رزاق زاده؛ علیرضا آقا شاهی؛ بهرام افشار حمیدی؛ رجب حسامی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)