نویسنده = محمود صحرائی
تعداد مقالات: 8

1 اثر سطوح مختلف محدودیت فیزیکی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد و بهبود کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی
محمود صحرائی؛ مهدی بهلولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.88 MB)

2 ارزیابی خصوصیات شیمیایی منابع آلی و معدنی عنصر روی در تغذیه جوجه های گوشتی
محمود صحرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.67 MB)

3 ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی؛ حسین جانمحمدی؛ سامان لشکری؛ مرتضی دینی ترکمانی؛ اکرم گیتویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.65 K)

4 رزیابی اثرات محدودیت کیفی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
محمود صحرائی؛ سولماز رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.8 K)

5 ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حلالیت منابع مختلف آلی, غیر آلی و نانو منگنز مصرفی در جیره جوجه های گوشتی
فرزانه خاکپور ایرانی؛ حسین جانمحمدی؛ روح اله کیانفر؛ محمود صحرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (628.72 K)

6 بررسی اثرات منابع مختلف آلی, معدنی و نانو منگنز بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرزانه خاکپور ایرانی؛ حسین جانمحمدی؛ روح اله کیانفر؛ محمود صحرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (534.25 K)

7 اثرات فرآوری آنزیمی جیره های حاوی کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی؛ اکبر ابرغانی؛ اباذر قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (832.68 K)

8 اثرات تغذیه کمکی بر عملکرد بره های شیرخوار در مناطق عشایری
محمود صحرائی؛ اباذر قنبری؛ اکبر ابرغانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (553.67 K)