نویسنده = آشورمحمد قره باش
تعداد مقالات: 7

1 تاثیر دمای آب و افزودن مکمل کربنات پتاسیم به جیره برمصرف خوراک گاوهای شیری طی تنش گرمایی
کامبیز قوطوری؛ فرید مسلمی پور؛ آشورمحمد قره باش؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1009.05 K)

2 اثر سطوح مختلف علوفه بر مصرف و ضریب تبدیل غذایی جیره آغازین در بره های شیرخوار نژاد رومانوف
رجب محمدفیروزی؛ آشورمحمد قره باش؛ فرید مسلمی پور؛ عبدالغفار تخله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.44 MB)

3 اثر سطح علوفه جیره آغازین بر افزایش وزن بره های شیرخوار نژاد رومانوف
رجب محمد فیروزی؛ آشورمحمد قره باش؛ فرید مسلمی پور؛ عبدالغفار تخله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

4 تاثیر عمل آوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی پنبه دانه
انیس کریم کشته؛ یوسف مصطفی لو؛ آشورمحمد قره باش؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.78 K)

5 تاثیر تغذیه پنبه دانه عمل آوری نشده و عمل آوری شده با فرایند حرارتی بر فراسنجه های خونی گوسفند
انیس کریم کشته؛ یوسف مصطفی لو؛ آشورمحمد قره باش؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.64 K)

6 تجزیه پذیری شکمبه ای ماده ی خشک بقایای ماش عمل آوری نشده، و عمل آوری شده با تیمارهای پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک
منیره بابایی؛ فرزاد قنبری؛ آشورمحمد قره باش؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.4 K)

7 ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ بقایای هندوانه آجیلی مخلوط با سطوح مختلف کاه گندم
طیبه کرامندلی؛ آشورمحمد قره باش؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.13 K)