نویسنده = یوسف روزبهان
تعداد مقالات: 22

1 اثر پودر چربی گیاهی کلسیمی شده بر عملکرد گوساله های نر پرواری هلشتاین در شرایط گرما و رطوبت بالا
کامبیز توفیقی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ یوسف روزبهان؛ کاظم کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

2 اثر بلوک کردن جیره های با و بدون کود مرغی فرآوری شده بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.68 K)

3 بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.9 K)

4 اثر تغذیه تکمیلی میش ها بر وزن تولد و رشد بره های تولیدی در شرایط روستایی
حسن فضائلی؛ یوسف روزبهان؛ حمیدرضا جهان بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.98 K)

5 مقایسه ترکیبات شیمیایی دو نمونه تفاله زیتون هسته دار و بدون هسته با تفاله سیلو شده و تعیین ضرایب هضمی نمونه های شاهد تفاله زیتون
مجتبی ابرقویی؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1016.53 K)

6 اثر افزودن پلی اتیلن گولکول بر ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی به روش تولید گاز در دو نوع تفاله زیتون
محمد جواد ابر قوئی؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

7 بررسی تغییر ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سبوس گندم پس از عمل آوری بیولوژیکی با قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا
خلیل زابلی؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاع الساداتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

8 اثر سطوح مختلف پودر ماهی بر افزایش وزن و خصوصیات پشم گوسفند سنجابی
علی فرهپور؛ یوسف روزبهان؛ نصرت ا... طاهر پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

9 تاثیر سطوح مختلف فیبر (فرآوری شده و معمولی) بر معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی
مهدی رضایی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.25 K)

10 تعیین ارزش غذایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
اکرم قیاسی؛ امید دیانی؛ مسعود سامی؛ محسن افشارمنش؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.88 K)

11 اثر زمان شروع تغذیه شیر جانشین روی عملکرد گوساله های هلشتاین
شهرزاد جزءقاسمی؛ یوسف روزبهان؛ علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

12 بررسی تاثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی پسماند های دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ یوسف روزبهان؛ علیرضا شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.89 K)

13 مقایسه ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری تاج خروس با ذرت علوفه ای سیلو شده
سعید لطفی؛ یوسف روزبهان؛ محمدتقی فیض بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.61 K)

14 تأثیر تغذیه میش با سطوح مختلف نانواکسید روی بر مصرف خوراک و گوارش پذیری در دوره پیش و پس از زایش
فروغ حسینی وردنجانی؛ جواد رضایی؛ سعید کریمی دهکردی؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.56 K)

15 اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف خوراک و تولید و کیفیت شیر گاوهای شیرده هلشتاین
رضا خسروی القار؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی؛ جواد رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.57 K)

16 اثر نانو اکسید روی بر جمعیت پروتوزوآ ، pH و غلظت نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفند
کاظم علی جانی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.68 K)

17 تأثیر اکسید و نانو اکسید روی بر نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی و سوبسترای تجزیهشده با روش برون تنی
مصطفی اکبری علائی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.66 K)

18 بررسی اثر امواج مایکروویو بر قابلیت هضم آزمایشگاهی و انرژی قابل متابولیسم برگ خرما به روش آزمون تولید گاز
رضا خسروی القار؛ محمد زارعین؛ یوسف روزبهان؛ محمدجواد ابرقوئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.18 K)

19 بررسی قابلیت هضم ماده آلی پوسته پسته با استفاه از مایع شکمبه گوسفندان عادت پذیر
رضا لطفی؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.28 K)

20 تجزیه میکروبی مشتقات تانن قابل هیدرولیز و عصاره تاننی پوسته پسته
رضا لطفی؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.84 K)

21 بررسی اثر گیاهان دارویی بر پارامترهای شکمبه به روش آزمایشگاهی
فاطمه نعمتی شیرزی؛ یوسف روزبهان؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.25 K)

22 اثر برخی از گیاهان دارویی غنی از ترکیبات ثانویه بر بهبود تخمیر در شکمبه
فاطمه نعمتی شیرزی؛ یوسف روزبهان؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.92 K)