نویسنده = ولی محمد شعبان | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم | |
ولی محمد شعبان؛ مسلم باشتنی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ حسین نعیمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
2 | اثر مرحله ی رشد و سیلو کردن برمقدار تانن کل و متراکم علوفه سورگوم | |
ولی محمد شعبان؛ مسلم باشتنی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ حسین نعیمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB) |