نویسنده = منصور رضائی
تعداد مقالات: 21

1 بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از مکمل آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضائی؛ وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.14 MB)

2 تاثیر مکمل آنزیم همی سل در دوره های مختلف پرورش بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضائی؛ وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.92 MB)

3 تاثیر مخمر ساکارومایسیس سرویسیه، مانان الیگوساکارید، بتا- گلوکان و نئومایسین بر ضریب تبدیل خوراک و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های نر گوشتی
سعیده ابدالی؛ زربخت انصاری پیر سرائی؛ منصور رضائی؛ حمید دلدار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

4 اثر سطوح مختلف پروتئین با و بدون افزودن پودر قارچ صدفی برعملکرد وخصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
احمد رنجبر؛ منصور رضائی؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (909.66 K)

5 اثرسطوح مختلف پروتئین با و بدون افزودن پودر قارچ صدفی بر برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
احمد رنجبر؛ منصور رضائی؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (693.91 K)

6 تأثیرقارچ صدفی با و بدون افزودن پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
محمدرضا یزدانی؛ منصور رضائی؛ زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (919.98 K)

7 تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد تولیدی و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی
مونا زمانی؛ منصور رضائی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی سیاح زاده؛ فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.97 K)

8 تعیین انرژی قابل سوخت و ساز پنج واریته جو بدون پوشینه در خروسهای بالغ لگهورن و جوجه بلدرچین
مریم دهقان؛ منصور رضائی؛ محسن آیت اللهی مهرجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

9 تأثیر استفاده از آنزیم بر عملکرد و غلظت گلوکز پلاسمای خون جوجه های گوشتی در دوره آغازین
حسنا حاجاتی؛ منصور رضائی؛ هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.58 K)

10 اثر سطوح مختلف چربی و ال- کارنتین در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
احمد قدرت نما؛ امیر عطار؛ منصور رضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

11 تأثیر رقیق سازی جیره در سنین اولیه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسنا حاجاتی؛ منصور رضائی؛ هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.7 K)

12 تأثیر سطوح مختلف انرژی و روش توازن آمینواسیدهای جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
پروین خسروی؛ منصور رضائی؛ احمد ریاسی؛ اسداالله تیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.65 K)

13 تأثیر فیتاز میکروبی بر محتوی فسفر و کلسیم استخوان درشت نی، و عملکرد جوجه های گوشتی
ابوذر موسوی؛ منصور رضائی؛ فریدون نیک نفس؛ بهرام شهره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.58 K)

14 استفاده از میوه بلوط (بلند مازو) در جیره و اثرات عمل آوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسین سمانی نژاد؛ منصور رضائی؛ رامین حبیبی مزرعه خلفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.58 K)

15 تأثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسنا حاجاتی؛ منصور رضائی؛ هادی سیاح زاده؛ زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.81 K)

16 بررسی اثرات مکمل پروبیوتیک، پربیوتیک و مخلوط آنها بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
صادق کریم زاده؛ حسین سمنانی نژاد؛ منصور رضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.88 K)

17 تاثیر تراکم اسیدهای آمینه ضروری محدود کننده و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر رشد و نمو دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سهیل یوسفی؛ منصور رضائی؛ زربخت انصاری پیر سرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.79 K)

18 تاثیر تراکم اسیدهای آمینه ضروری محدود کننده و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر عملکرد و ترکیبات بدن جوجه های گوشتی
سهیل یوسفی؛ منصور رضائی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.2 K)

19 تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضائی؛ زربخت پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)

20 تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر خصوصیات استخوان درشت نی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
محمدحسین بهشتی مقدم؛ منصور رضائی؛ سارا بهشتی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.95 K)

21 تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضائی؛ زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.03 K)