نویسنده = علی زمان دوستی
تعداد مقالات: 3

1 ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ضایعات میوه و تره بار با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ عابدین حیدری زادی؛ فاطمه توکلی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.23 K)

2 اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.19 K)

3 اثر فرآوری کاه گندم با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ سید علی اصغر خدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.86 K)