نویسنده = محمد طاهر میرکزهی
تعداد مقالات: 4

1 تأثیر سطوح متیونین، پروتئین و پیه بر روی کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار در انتهای دوره تولید
حسن نصیری مقدم؛ محمدجواد آگاه؛ محمدرضا کاظمی فرد؛ جواد حسینی؛ محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.25 MB)

2 بررسی اثر مکمل سازی سطوح مختلف تفاله خرمای (.Phoenix dactylifera L) فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد طاهر میرکزهی؛ مجید جعفری؛ محرم ولیزاده؛ احسانعلی موسوی؛ طیبه بارانزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.2 K)

3 بررسی اثر مکمل سازی سطوح مختلف تفاله خرمای (.Phoenix dactylifera L)فرآوری شده با آنزیم بر صفات لاشه و ترکیب شیمیایی آن در جوجه های گوشتی
محمد طاهر میرکزهی؛ مجید جعفری؛ محرم ولیزاده؛ احسانعلی موسوی؛ طیبه بارانزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.95 K)

4 تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
جواد حسینی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد کاظمی فر؛ محمد جواد آگاه؛ محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.6 K)