نویسنده = فرامرز رستمی چراتی
تعداد مقالات: 3

1 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
یونس مدنی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی چراتی؛ فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

2 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی
محمد امامی قره حاجلو؛ شهریار مقصودلو؛ حسین صبوری؛ فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.85 K)

3 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد امامی قره حاجلو؛ شهریار مقصودلو؛ حسین صبوری؛ فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.5 K)