نویسنده = وحید عباسی راد
تعداد مقالات: 3

1 اثر کود مرغی فرآوری شده در جیره بر قابلیت هضم و پارامترهای خون بره های نر مغانی
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ آزاده گراوند؛ آرمان فتاحی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.16 K)

2 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت؛ نادر پاپی؛ حسن فضائلی؛ وحید عباسی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.38 K)

3 تاثیر سطوح مختلف پوست گردو ( .Juglansregia L ) بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار تجاری
وحید عباسی راد؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی ممویی؛ صالح طباطبایی؛ مهدی زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)