نویسنده = فرهاد فرودی
تعداد مقالات: 9

1 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﺳﯿﺮ ﺑﺎ ﺗﻨﺎوب های زﻣﺎﻧﯽ ﻣﺘﻔﺎوت ﺑﺮ ﮐﻠﺴﺘﺮول زرده، ﺑﺎر ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
پیمان توسلی؛ فرهاد فرودی؛ ناصر موسوی؛ الناز صفی یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

2 اثرات کاهش پروتئین جیره با نسبت های ثابت اسیدهای آمینه گوگرد دار و ترئونین به لیزین قابل هضم بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار
ناصر موسوی؛ عبدالله قاسمی جیردهی؛ فرهاد فرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.67 K)

3 اثر بخار آب تحت فشار در سطوح مختلف رطوبت و زمان عمل آوری بر ارزش غذایی کاه گندم
هرمز منصوری؛ نوید اصغرزاده قشلاقچای؛ فرهاد فرودی؛ مجتبی زاهدیفر؛ کیوان کرکودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

4 بررسی اثرات استفاده از امولسیفیه کننده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی و میزان قابلیت هضم چربی در آنها
حامد محمدی؛ ناصر موسوی؛ فرهاد فرودی؛ مسعود مستشاری؛ پرویز نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.94 K)

5 استفاده از مولتی آنزیم در جیره های حاوی سطوح متفاوت کنجاله کلزا در تغذیه جوجه های گوشتی
ناصر موسوی؛ مهدی نادعلیان؛ هوشنگ لطف اللهیان؛ محسن نوری؛ فرهاد فرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (593.35 K)

6 تأثیر استفاده از مکمل ال-ترئونین و کاهش پروتئین خام جیرة مرغ های تخمگذار بر شاخص های تخمگذاری
محسن محمدی قیصر؛ فرهاد فرودی؛ علی قاضی خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.81 K)

7 مقایسه اثر چهار الگوی آمینواسید ایده آل بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه گوشتی کاب 500
امیررضا حبیبی؛ فرهاد فرودی؛ علی افسر؛ ناصر موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.83 K)

8 مقایسه اثر الگوهای گوناگون آمینواسید ایده آل بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه گوشتی راس 308
امیررضا حبیبی؛ فرهاد فرودی؛ علی افسر؛ ناصر موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.4 K)

9 اثرات فرآوری با اتوکلاو و پرتوتابی گاما بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه کنجاله سویا با روش نمونه گیری از ایلئوم در جوجه خروس های مادر گوشتی
محمد مولایی؛ فرهاد فرودی؛ محمد چمنی؛ حسین جانمحمدی؛ غلامرضا رئیسعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.45 K)