نویسنده = ابراهیم اسدی خشویی
تعداد مقالات: 10

1 آنالیز تک متغیره رکوردهای ماهانه صفات تولید پروتئین و درصد پروتئین شیر در گاوهای نژاد هلشتاین
پروانه حقوقی؛ ابراهیم اسدی خشویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.29 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻫﻤﺨﻮﻧﯽ ﺑﺮ روی ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ در ﮔﻠﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
مسعود فرهادی؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ علی محوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (458.08 K)

3 بررسی ارتباط اندازه های پستان با میزان تولید وترکیب شیر در بزهای بومی شهرکرد
نسیم ذبیحی؛ ابراهیم اسدی خشویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.57 K)

4 مقایسه صفات تولید و ترکیبات شیر در هفت گروه ژنتیکی بز در استان یزد
محسن حیدری؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ محمدعلی امامی میبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.24 K)

5 مقایسه عملکرد وزن بدن شش گروه ژنتیکی بزغاله در استان یزد
محسن حیدری؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ محمدعلی امامی میبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.32 K)

6 ارزیابی ژنتیکی یک گله گاو هلشتاین برای صفات تولید شیر، چربی و پروتئین
پروانه حقوقی؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ حمید رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (655.69 K)

7 مقایسه قابلیت هضم ظاهری اندازه گیری شده جیره های مختلف با استفاده از نشانگر خاکستر نامحلول در اسید (AIA) و مشاهده مستقیم
موسی زرین؛ علی محرری؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ امیر احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.78 K)

8 همبستگی ژنتیکی و فنوتیپی رکوردهای روزآزمون و 305 روز صفات تولیدی گاوهای هلشتاین با استفاده از مدل حیوانی چند متغیره
پروانه حقوقی؛ ابراهیم اسدی خشویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.24 K)

9 مقایسه مدل های رشد غیر خطی در گوسفند لری بختیاری
موسی ارجمند؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ کوروش غلامحسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.4 K)

10 بررسی اثر چند نوع چربی جیره بر تولید و ترکیب شیر میشهای تازه زای لری
مرتضی کیخاصابر؛ علی محرری؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ فریبرز خواجعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)