نویسنده = منصور میاحی
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر استفاده از پودر خرفه بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی؛ محمد بوجارپور؛ منصور میاحی؛ جمال فیاضی؛ سیدرضا فاطمی طباطبایی؛ سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

2 تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه خرفه بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی؛ محمد بوجارپور؛ منصور میاحی؛ جمال فیاضی؛ سید رضا فاطمی طباطبایی؛ سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 تاثیر آنزیم آویزایم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمدرضا فتح آبادی؛ نجفقلی دبیری؛ منصور میاحی؛ عبدالرضا حیدری بوشهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

4 بررسی میزان تأثیر ال- کارنیتین برکارآیی سالینومایسین در کوکسیدیوز تجربی جوجه های گوشتی
منصور میاحی؛ حسین حمیدی نجات؛ شهروز مسائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.38 K)

5 تاثیر کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی؛ نجفقلی دبیری؛ روح االله یوسفوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.13 K)

6 بررسی افزودن مواد افزودنی در جیره غذایی بر روی برخی از پارامترهای هماتولوژیکی و بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی
منصور میاحی؛ غلامحسین خواجه؛ علی لوایی منفرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.41 K)

7 بررسی تاثیر ویروس آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ (H9N2) بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی؛ مسعودرضا صیفی؛ شهروز مسائلی؛ جمال غلامی سیدکلائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.67 K)

8 مطالعه تاثیر تلقیح ال-کارنیتین در تخم مرغ های مادر گوشتی بر میزان جوجه در آوری و وزن جوجه ها
صغری کمالی فر؛ مرتضی ممویی؛ منصور میاحی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ خلیل میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.09 K)