صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
خدیجه رحیمی
تعداد مقالات:
6
1
تاثیر فرم دانه گندم(کامل و خردشده) با وبدون آنزیم برعملکرد ، فیزیولوژی دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی؛ میر وحید ساداتی؛ جاوید فرج پورسلماسی؛ رامین آراسته
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (444.02 K)
2
اثر دو رقم و فرم دانه گندم با وبدون آنزیم بر عملکرد، فیزیولوژی دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی؛ علی آقازاده؛ رسول شهروز؛ وحید ساداتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
3
بررسی اثرات تغذیه گندم مرطوب برخصوصیات عملکردی و فیزیولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی؛ میر وحید ساداتی؛ جاوید فرج پورسلماسی؛ رامین آراسته
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (415.09 K)
4
اثرات تغذیه فرم دانه گندم( کامل و خردشده) همراه با سطوح مختلف گندم خیسانده شده بر روی عملکردو فیزیولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
میروحید ساداتی؛ علی آقازداه؛ ناصر ماهری سیس؛ جمشید قیاسی؛ خدیجه رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (420.67 K)
5
بررسی اثرات تغذیه مرطوب بر روی مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
میروحید ساداتی؛ علی آقازداه؛ ناصر ماهری؛ جمشید قیاسی؛ خدیجه رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (439.07 K)
6
بررسی اثرات سطوح مختلف سدیم در آب آشامیدنی وجیره برروی عملکرد جوجه های گوشتی
رامین آراسته؛ محمود شیوا آزاد؛ خدیجه رحیمی؛ وحید ساداتی؛ جاوید فرج پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.75 K)