نویسنده = خدیجه رحیمی
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر فرم دانه گندم(کامل و خردشده) با وبدون آنزیم برعملکرد ، فیزیولوژی دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی؛ میر وحید ساداتی؛ جاوید فرج پورسلماسی؛ رامین آراسته
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.02 K)

2 اثر دو رقم و فرم دانه گندم با وبدون آنزیم بر عملکرد، فیزیولوژی دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی؛ علی آقازاده؛ رسول شهروز؛ وحید ساداتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 بررسی اثرات تغذیه گندم مرطوب برخصوصیات عملکردی و فیزیولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی؛ میر وحید ساداتی؛ جاوید فرج پورسلماسی؛ رامین آراسته
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.09 K)

4 اثرات تغذیه فرم دانه گندم( کامل و خردشده) همراه با سطوح مختلف گندم خیسانده شده بر روی عملکردو فیزیولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
میروحید ساداتی؛ علی آقازداه؛ ناصر ماهری سیس؛ جمشید قیاسی؛ خدیجه رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (420.67 K)

5 بررسی اثرات تغذیه مرطوب بر روی مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
میروحید ساداتی؛ علی آقازداه؛ ناصر ماهری؛ جمشید قیاسی؛ خدیجه رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (439.07 K)

6 بررسی اثرات سطوح مختلف سدیم در آب آشامیدنی وجیره برروی عملکرد جوجه های گوشتی
رامین آراسته؛ محمود شیوا آزاد؛ خدیجه رحیمی؛ وحید ساداتی؛ جاوید فرج پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.75 K)