نویسنده = حسین جهانیان نجف آبادی
تعداد مقالات: 12

1 تعیین مقدار آمین های بیوژنیک پودر ضایعات کشتارگاهی طیور
حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (869.53 K)

2 تعیین جمعیت میکروبی، میزان نیتروژن آزاد و شاخص پراکسید پودر ضایعات کشتارگاهی طیور
حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (902.79 K)

3 اثر پریبیوتیک بایوماسR در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم بر جمعیت باکتری های لاکتوباسیلوس موجود در ایلئوم و عملکرد جمعیت میکروبی روده های کور مرغ های تخم گذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی؛ علی اصغر ساکی؛ زهرا بهرامی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.58 K)

4 تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پودر زردچوبه در جیره بر ویژگی های خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
حسین جهانیان نجف آبادی؛ الهه اکبری؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.61 K)

5 تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پودر ریشه زنجبیل در جیره بر صفات خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
حسین جهانیان نجف آبادی؛ پروانه حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.03 K)

6 تاثیر جیره های تنظیم شده بر اساس کاتالوگ های آرین و راس بر عملکرد جوجه های گوشتی نر و ماده آرین و راس
حسین جهانیان نجف آبادی؛ پویا زمانی؛ وحید ایقانی؛ کامران رضایزدی؛ فریبرز زرافروز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1003.6 K)

7 تاثیر جیره های تنظیم شده بر اساس کاتالوگ های آرین و راس بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده آرین و راس
حسین جهانیان نجف آبادی؛ پویا زمانی؛ وحید ایقایی؛ کامران رضایزدی؛ فریبرز زرافروز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (996.46 K)

8 ارزیابی مقدار آمینهای بیوژنیک پودر پر
حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.11 K)

9 اثر پریبیوتیک بایوماسR در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی؛ علی اصغر ساکی؛ زهرا بهرامی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.26 K)

10 اثر پریبیوتیک بایوماس در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل و قابل هضم بر صفات خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی؛ علی اصغر ساکی؛ زهرا بهرامی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.12 K)

11 اثر پریبیوتیک بایوماس R در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم بر صفات داخلی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
علی اصغر ساکی؛ حسین جهانیان نجف آبادی؛ زهرا بهرامی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.91 K)

12 بررسی آزمایشگاهی اثرات جایگزینی یونجه با شاخ و برگ سیب زمینی فرآوری شده به روش های مختلف در جیره های پرواری بر میزان هضم و تخمیر در شکمبه
حسین نوردار؛ مصطفی ملکی؛ حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.75 K)