نویسنده = محمد پیله ور
تعداد مقالات: 11

1 تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی
محمد اعمی ازغدی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.98 K)

2 بررسی اثرات سطوح مختلف دانه کتان کامل و خرد شده همراه با ویتامین E بر عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرزاد امیری نسب؛ جواد آرشامی؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدرضا باسامی؛ محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.9 K)

3 بررسی اثر سطوح مختلف پری بیوتیک (فرمکتو) و پروبیوتیک (محتویات سکوم کشت شده) بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش
محمد حسینی ابریشمی؛ وحید خاکسار زارع ها؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.58 K)

4 تاثیر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر عملکرد و پارامترهای کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
جواد آرشامی؛ محمد اعمی ازغدی؛ محمد پیله ور؛ علی محمد خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.18 K)

5 تاتیر سطوح مختلف عصاره های آویشن و زیره سبز روی عملکرد تولیدی، کیفیت تخم مرغ و پاسخ ایمنی هومورال در مرغ های تخمگذار
محمد اعمی ازغدی؛ محمد پیله ور؛ جواد آرشامی؛ علی محمد خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.78 K)

6 بررسی اثر کاهش سطوح مختلف پروتئین، کلسیم و فسفر جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
نعمت ضیائی؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.57 K)

7 ارزیابی فرآورده فرعی دانه ذرت باقی مانده از صنایع غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسن کرمانشاهی؛ محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.54 K)

8 بررسی اثر ماده تجاری اپتومگا- 50 بر عملکرد تولید مثلی نیمچه های تخمگذار
محمد پیله ور؛ جواد آرشامی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمدرضا باسامی؛ عبدالرحیم رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.4 K)

9 تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب n-6/n-3بر سیستم ایمنی جوجه های تخمگذار
جواد آرشامی؛ محمدرضا باسامی؛ محمد پیله ور؛ ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.56 K)

10 اثر منابع و مقادیر مختلف اسید چرب n-3 بر سیستم ایمنی و تولید مثلی نیمچه های تخمگذار
محمد پیله ور؛ جواد آرشامی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (167.03 K)

11 مطالعه اثرات سطوح مختلف پروژسترون واژینالی در همزمان سازی فحلی گوسفند بلوچی
مهدی حسن زاده؛ جواد آرشامی؛ محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.31 K)